27-3-2011
Wij zijn hier met 2 koppels en 2 kids geweest. Kindjes zijn beide jonger dan 2 jaar. Wij hebben enorm genoten en de kids ook. Zeker een aanrader. Ligging tov lift is ook prima. Zeer veel faciliteiten. Enige minpunt is als je 's avonds voor 20.00 uur moet komen voor het eten. Ons 4-gangen diner werd binnen een uur geserveerd. Dat irriteerde ons. Kwaliteit eten is voor Oosterrijkse begrippen prima. Serfaus zelf is echt een aanrader. Een dorp is erg leuk voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Serfaus is een vooruitstrevend dorp met prachtige pistes en goede/snelle liften. Ook leuk apres-ski!!! Wij komen volgend jaar terug.
29-6-2011
Wij zaten in Hotel Löwe met een groep van 8 volwassenen en twee kinderen van 4 jaar en het was ronduit fantastisch. Hele fijne sfeer in het hotel, geweldige faciliteiten voor de kinderen (speelhal, bioscoop, zwemparadijs, kinderopvang), vriendelijke bediening, lekker eten, heerlijke kamers. We hadden een familiekamer, met daarin aparte slaapkamer voor onze dochter, met hotelbabyfoon. Dat werkte uitstekend, 's avonds tussen de gangen door brachten we de twee kinderen naar bed, waarna wij met de babyfoons in het restaurant verder konden eten en daarna met elkaar konden borrelen en spelletjes doen in de lobby. Werkte geweldig, waardoor ook de stellen zonder kinderen een superweek hadden. Omdat de kids het zo naar hun zin hadden, hadden wij het uiteraard ook naar onze zin. Enige minpunt is de ligging ten opzichte van de piste. Je bent zo 30 tot 45 minuten verder voordat je daadwerkelijk helemaal boven bent. Onze dochter was al moe voordat ze aan haar skiles begon!