20-2-2011
Wij zijn net terug van een weekje wintersport in Serfaus. Waren er voor het eerst en heerlijk genoten. Skigebied erg mooi voor beginners en gevorderden en boven op de ski piste voor de kleintjes leuk speelland met Murmli waren met kinderen en hadden zich daar goed vermaakt.
Appartement schoon en netjes, wij hadden appartement 6 + 10 en wat een kast ruimte nog nooit al me bende zo goed opgeruimd. Inrichting is echt oostenrijks ga al 25 jaar op wintersport en ziet er overal hetzelfde uit. Kamers zijn groot bedden goed en alles schoon.
Eigenaars zijn zeer vriendelijk, ligging is perfekt tegenover de supermarkt en de bakker. Wij liepen altijd naar de piste want was goed te doen. De metro was altijd erg druk.
Als wij weer naar Serfaus gaan dan gaan wij zeker terug naar Haus Central
22-2-2010
Ik heb samen met mijn man en drie kinderen (12, 9 en 8 jaar) vorige week (krokusvakantie) in Haus Zentrall gelogeerd om een weekje wintersport te doen. Wat een fijne accomodatie. Wij hadden appartement 7 tot onze beschikking met 2 slaapkamers, de kids hebben gezellig met z'n 3en in het grote bed geslapen, ging prima. En wij hadden ook een prima slaapkamer. Alles was netjes schoon, keuken prima uitgerust, badkamer met douche en twee wastafels. Beneden in het huis is mogelijkheid om je skies en schoenen lekker te laten drogen. De welness was ook heerlijk. En wat een gastvrije familie!! Op de laatste dag hebben we nog een schnaps samen gedronken.. Haus Zentrall ligt, zoals de naam al aangeeft, heel centraal, midden in het dorp, aan de hoofdstraat, 10 min lopen naar de liften, de supermarkt met uitgebreid assortiment (heerlijke broodjes) aan de overkant. Halte Raika (dorpsmetro) ligt op steenworp afstand. Over het skigebied kan ik maar een ding, super! Het was een fantastische skivakantie.