26-2-2012
Wij komen al 6 jaar in alt seraufs en dat wil toch wat zeggen. We worden altijd hartelijk ontvangen door de eigenaresse en er is een plaatsje gereserveerd voor de auto.
Ligging is perfect , direct bij de bakker , gondel en supermarkt.
Kamers zien er altijd netjes uit en ruimte genoeg.
Handdoeken worden optijd verwisseld.
Restaurant zit iedere avond volgeboekt dus dat zegt genoeg. Prijs is wat aan de hoge kant.
Als het aan ons ligt komen wij hier volgend jaar weer.
7-2-2012
Prima appartement met voldoende ruimte voor 8 volwassenen. We verbleven hier 1 week voor een ski-vakantie. De supermarkt & bakker zitten tegenover het appartement. Pal ernaast zit een pizzeria. Het complex zelf heeft een ook een restaurant (matige kwaliteit) & bar (apres-ski). Super gelegen t.o.v. de skilift.
Minpunten; vrij sfeerloos appartement, klein balkon. Restaurant in het complex is vrij aan de prijs & biedt niet de kwaliteit die ik van Oostenrijk gewend ben.
5-1-2011
Iets van de Dorfstrasse gelegen appartementencomplex met fraai uitzicht op de voetgangersbrug over de diepgelegen rivier. Ons appartement telde 3 slaapkamers, alle uitgerust met LCD TV en goede bedden. Verder twee badkamers, twee toiletten en een royale woonkamer met balkon. Voor wintersport ideaal toegerust, op loopafstand van het centrum en van het Talstation. Eigenaresse komt wat stug over, maar regelt wel snel anti-allergie beddegoed (niet standaard aanwezig, geleend bij de buren). Handdoekwissel 2x per week, maar in de sauna kunnen dagelijks handdoeken gebruikt/gewisseld worden.