3-3-2012
Direct aan de gondel en dicht bij apres ski. Door de gunstige ligging extra prijzig. hoogseizoen betaal je 2 kamer app. 3000 euro. 10 minuten verderop betaal je de helft. per week .Je hebt geen of weinig contact met eigenaar. Ontbijt kun je tegen betaling krijgen en is goed.kamers schoon en goed. Het is voor mensen die slecht ter been zijn moeilijk te bereiken. Serfaus is autovrij dus je klimt er heel wat af. Of je pakt de ondergrondse metro.
3-3-2010
Vanaf het appartement heb je uitzicht op de piste en de gondels. Op 50 meter afstand van de skilift. Appartementen zijn van december 2009, dus alles is nog nieuw. Op een paar slijtplekjes van de bank na. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Alles is erg netjes en schoon.
Broodjesservice of ontbijten in het "restaurant" is mogelijk.
17-3-2010
wij zijn in de carnavalsvakantie hier geweest, eerste indruk was goed ,leuke week gehad met veel sneeuw,mooi weer, appartement niks aparts voor een 4 pers. app.voor die prijs.(2400 euro) een optie genomen voor volgend jaar.maar de domper kwam 6 dagen nadat we thuis waren.een mailtje met daarin een beschuldigingvan de eigenaar dat wij een kapotte douchekop hebben achtergelaten.wij weten van niks en hij wil ons 89euro laten betalen ,zoniet dan gaat hij juridische stappen ondernemen.wij vinden dat wij niet hoeven te betalen voor iets waar we niks van weten.nu heeft hij een mail teruggestuurd dat wij niet meer welkom zijn. zo ga je toch niet met mensen om