Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld***** in Seefeld / Leutasch Oostenrijk beoordelingen 9.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld*****

Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld***** Seefeld / Leutasch

Beoordelingen Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld*****

Krinz 32, 6100, Seefeld / Leutasch
Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld scoort een 9,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld***** in Seefeld / Leutasch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld***** met andere accommodaties in Seefeld / Leutasch.

2 beoordelingen over Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld*****

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Mooi en vooral goed hotel"
patrick
5-12-2009 van de zomer 2 dagen in dit hotel verbleven. (waren op doorreis naar Italie)
we hadden bij het hotel zelf geboekt, maar de reservering was schijnbaar niet goed doorgekomen.
nou dat was geen probleem na een verontschuldiging en een drankje kregen we gratis een up-grade naar de penthouse suite zonder bij te betalen.
nou ik kan jullie vertellen het was fantastisch, helaas gingen we 2 dagen later al weer weg. maar had nog wel wat langer willen blijven

Martine en Didier
10-1-2008 We zijn er geweest in de zomer van 2006. Mooi hotel, vriendelijk personeel maar groot en dus zeer onpersoonlijk. Groot ontbijtbuffet en ook avondmenu's waren tot in de puntjes verzorgd.