Hotel Kaiser in Tirol**** in Scheffau am Wilden Kaiser Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kaiser in Tirol****

Hotel Kaiser in Tirol**** Scheffau am Wilden Kaiser

Beoordelingen Hotel Kaiser in Tirol****

Scheffau 11, 6351, Scheffau am Wilden Kaiser
Hotel Kaiser in Tirol scoort een 9,2 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kaiser in Tirol****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kaiser in Tirol**** in Scheffau am Wilden Kaiser, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Kaiser in Tirol**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Kaiser in Tirol**** met andere accommodaties in Scheffau am Wilden Kaiser.

37 beoordelingen over Kaiser in Tirol****

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Het was weer fantastisch"
tuin
29-2-2012 Gewoon weg weer super in dit hotel, vriendelijk personeel. nette kamers, lekker eten en een heel mooi zwembad met sauna gedeelte.

Was gezellig en goed, alweer geboekt voor volgende jaar.......

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Een aanrader"
V&A
14-8-2011 Vandaag van een weekje Kaiser teruggekomen (gezin met kids van 12 en 10 jr) en sluit me geheel bij vorige schrijver aan. Het hotel is ons door vrienden aangeraden en overtreft de verwachtingen. Zeer ook dankzij het immer vriendelijke en behulpzame personeel; zelfs het barpersoneel ging ons voor bij het biken en en alm-bezoek! All-inclusive dus.

"Super"
Fam. ter Meer
4-9-2011 Wij hebben een geweldige week in Hotel Kaiser gehad, hadden in deze week ook super mooi weer tussen de 28 en 32 gr., veel in de omgeving bekeken en veel gelopen in de Bergen en natuurlijk heerlijk genoten van de ruime ligweide en het buitenzwembad, dit is een natuurbad, maar was zeker aan het eind van onze week helemaal niet meer koud. Wij hadden onze kinderen bij ons op de kamer liggen op een slaapbank en dat is voor kleinere kinderen onder de 10 jaar heel goed te doen. Iedere dag komen ze de bedden opmaken (knuffels van de kinderen werden zelfs heel mooi neergelegd), schoonmaken en schone handdoeken en badlakens geven. Het eten is super en er is iedere dag een hele ruime keuze, ze hebben zelfs iedere dag voor de kinderen een andere maaltijd, ontbijt is ook super, heel veel keus in wat je wilt eten, lunch is ook goed, broodje, soep, salade's en ijs. 's Avonds heerlijk op het mooie terras gezeten heerlijk genieten van het mooie weer en een glaasje wijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Verzorgd en gezellig"
Fam.Moonen
11-8-2011 In plaatsje is 's avonds niet veel te doen maar afstand nr andere plekken is goed te doen. Is een goed familiehotel,zwemmen binnenbad tot 21 u er is een ruimte met zelfs een filmzaal voor kinderen en op een latertijdstip voor volwassenen. Kamers zijn netjes en de douche en wc verzorgd. Eten is voldoende en ruimaanbod.
All-in formule is goed, geen "nep" fris , een goed smakelijk glas bier of wijn. Op het einde vd avond komen ze zelfs de glazen bijvullen. Terras buiten is verzorgd evenals de sauna. Buitenbad is een zwemvijver, moet je van houden! Badlakens en badjas ontvang je voor buitenbad (badlakens iedere dag schoon). Bergen kortbij,grosse glöckner op 2u rijden, kloof Wörgl op 30 min. Mountainbikes gehuurd in Going zijn zeer goed!! en veilig. Badensee Going is een leuk buitenbad met aktiviteiten. Hexenwasser (Söll) is leuk voor kinderen tot +/- 9 jr

"Mooie omgeving, kindvriendelijk, lekker eten"
harmketheo
12-8-2011 Dit hotel ligt mooi boven het dorpje Scheffau, heel rustig. In tegenstelling tot veel andere hotels, hield all-in hier niet in dat de kwaliteit van het eten veel en matig is: heerlijke gerechten en veel keus. 'S avonds soms wel wat geluid dat doordrong op de kamers. Uitgebreid animatieprogramma voor kinderen, veel activiteiten in de omgeving. Wandelen vanaf het hotel.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldig hotel, prima eten, gezellige ambiance"
Fam. B
14-8-2011 Wij zijn afgelopen zomer een weekje in Kaiser in Tirol geweest. Het was de 2e keer voor ons en was wederom heerlijk. De kamers zijn schoon er worden iedere dag opgeruimd en evt handdoeken gewisseld. Er zijn ook badlakens voor het zwembad en een badjas in de kamer aanwezig. Gratis internet op de kamer mogelijk (kabel en code bij receptie te verkrijgen). Eten is geweldig en afwisselend. Een gezellige lounge met genoeg zitgelegenheid. Zeer kindvriendelijk. Iedere avond 2 films voor de kids en evt spelletjes te leen bij receptie. Kinderclub goed georganiseerd. klimwand aan het hotel. In de omgeving genoeg te doen. Zwembad buiten is koud maar binnen lekker warm. Wel heerlijke ligweide om t zwembad met genoeg stoelen. Erg mooi gelegen. Kortom, wederom voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Juli 2011
"Mooie ligging en uitzicht, vriendelijk personeel"
Enting
11-7-2011 Hotel Kaiser in Scheffau (Tirol) is een prima hotel voor een weekje. Ietwat oubollig maar dat schijnt in Oostenrijk normaal te zijn. Eten was van prima kwaliteit maar de lunch was wat karig. All-in formule is wat wijn e.d. betreft geen succes. Wij vonden de huiswijn (rood & wit) niet lekker en andere wijn kopen was heel duur in vergelijking. Jammer dat men daarvoor dan veel te veel vraagt.
Kamers prima maar met een kind erbij is de badkamer wel krap (maar 1 wastafel bijv.). Wel mooi dat je grote badhanddoeken kreeg om te gebruiken bij de zwembaden!

met een groep, Mrt. 2011
"Mooi hotel"
???
19-8-2011 heel mooi hotel,lekker eten allemaal in orde maar ze zijn wel een beetje onbeschoft als je 15 jaar dan mag je op de loopband en ze geloofde niet dat mijn nicht 15 jaar was!!! Maar voor de rest uitstekend hotel en het andere personeel zeer vriendelijk

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Was weer goed"
Tuin
1-3-2011 Voor de 2e keer het was weer fantastisch, goed eten, fijne kamer, goed zwembad en een zalig sauna gedeelte.

Per ski naar de liften en snel en vakkundig terug met de bus (5 minuten)

Wel opmerkelijk veel meer engelsen en polen/slowakije gangers, vorig jaar veel meer nederlanders, nu dus meer andere nationaliteiten wat de pret en sfeer toch wel wat drukt.

Volgens ons is de eigenaresse ook buitenlands ? maar metname bij het eten zeer storend hun eetgewoontes en rumoerigheid......

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Weer een super week gehad"
gea Quarre
5-1-2011 voor de 2e keer met kerst en oud en nieuw in hotel kaiser geweest,met onze dochters van 10 en 7, het was weer een geweldige week.tot volgend jaar!!!!
fam Quarre franeker.