Hotel Alpin**** in Scheffau am Wilden Kaiser Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Alpin****

Hotel Alpin**** Scheffau am Wilden Kaiser

Beoordelingen Hotel Alpin****

Dorf 31, 6351, Scheffau am Wilden Kaiser
Hotel Alpin scoort een 8,8 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpin****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpin**** in Scheffau am Wilden Kaiser, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Hotel Alpin**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Alpin**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Alpin**** met andere accommodaties in Scheffau am Wilden Kaiser.

14 beoordelingen over Alpin****

"PRIMA HOTEL"
sfrm
8-8-2011 Hotel Alpin is een fijn hotel, ideaal gelegen ten opzichte van wandelingen, vele bergbanen in de nabijheid en centraal gelegen voor uitstapjes in Tirol/Zillertal.
Een kindvriendelijk hotel en omgeving. Ruime familiekamers. Zwembad is ongeveer 16 meter bij 5 meter, 1.20 mtr diep, maar ideaal om na een dag even een uurtje te zwemmen.
Prijs/kwaliteit van het is prima in verhouding. Op di-do en zat kan je op reservering in de pizzeria eten, pizza's en koud salade en nagerechten buffet zijn ook van prima kwaliteit.
All-inn geld ook voor de sterke drank en is tot 22.30u. Je kan dan wel langer drinken, maar dan is het voor eigen rekening.
Wij kijken terug op een goed verzorgde vakantie en een heel mooi natuurgebied.

"GEWELDIG HOTEL!!!!!!!!!!!!!"
Mart en Corrie Snoe...
19-7-2011 Wij zijn 2 weken in hotel Alpin in Scheffau geweest.
We gaan al jaren naar all in.hotels in Oostenrijk,maar zo goed als dit hotel
hebben we nog nooit meegemaakt.Het eten is geweldig dankzij chefkok Hans en zijn brigade.Het bedienend personeel met o.a Simona,Zolt,Felix zorgt er voor dat je werkelijk niets te kort komt.En in de avonduren was het gezellig bij Jenny in de bar.Op het terras of in het restaurant werden ook vaak tirolermuziekavonden gehouden.Wij hadden heel goed weer en hebben ook heerlijk in de ligstoelen bij het zwembad gelegen.Kortom als je echt een heel goed hotel voor een zeer redelijke prijs wilt zou ik daar eens gaan kijken.
Als je op het terras zit ben je rondom in de bergen,wat wil een mens nog meer.
ECHT GEWELDIG

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super all-inclusive hotel in prachtige omgeving"
Fam. Bijl
30-8-2010 Wij zijn in de zomer gegaan met 2 kinderen (5-7). Geweldig hotel met supervriendelijk personeel. Kamer was erg schoon en ruim. Eten is prima, 3x per dag een buffet, hele dag door ijsjes en drinken. Lege borden worden meteen opgeruimd en men blijft vragen of je nog iets wilt drinken. Als je overdag weggaat, kun je bij het ontbijt een uitgebreid lunchpakket meekrijgen per persoon. Leuke speeltuin buiten, geen speelgelegenheid binnen, zwembad klein maar prima voor de kinderen. All-inclusive werkt prima en is ideaal. Omgeving is erg mooi. In Scheffau, Ellmau en Söll is op de berg een complete kinderwereld met speeltuinen, kinderroutes, speurtochten en waterspeeltuinen. Ook in Westendorf is een leuke raadseltocht voor de kinderen, Alpinolino. Een super omgeving voor gezinnen met ook de Hintersteinersee voor als het mooi weer is. We zijn er 12 dagen geweest en hebben ons geen dag verveeld met de Kitzbuheler Alpenkaart. We kunnen het aan iedereen aanbevelen. Klasse drie sterren hotel!

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Prima plek voor de wintersport"
Eric
1-3-2010 Het hotel is ons uitstekend bevallen. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.
Zowel het ontbijt als het diner zijn prima verzorgd met een ietwat eenvoudige keuze.
Het enige minpuntje is het zwembad wat erg benauwd is met een nadrukkelijke chloorlucht

met partner, Juli 2009
"Mooi!"
Lisa
22-7-2010 Mooi hotel en super kindvriendelijk.
De ligging is perfect zowel om lange wandelingen te maken of de stadjes in de buurt te verkennen.
Kamers zijn niet zo groot, maar wel proper en verzorgd.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Super vakantie gehad"
Fam Kappert
5-12-2010 Zijn er in 2009 met de kinderen geweest. En het was een onvergeterlijke tijd.
Animatie was goed, als je zou willen zouden de kinderen elke dag wel wat kunnen doen.

Eten goed, kamer goed en personeel vriendelijk.

Alleen is onze auto door een kortstondige hagelbui verwoest, maar zelfs daar werd je in scheffau goed mee geholpen voor de verzekering enz.

met een groep, Feb. 2009
"Leuk mooi hotel"
marijke
10-3-2009 Wij zijn hier met een grote groep heen geweest op wintersport. Ideaal hotel met in de kelder skiverhuur, opslagplaats voor je ski spullen. Per lift te bereiken. De slaapkamers zijn erg ruim met grote kasten. Fijn dat het toilet van de badkamer is gescheiden. Op de middag een afternoon tea met wat lekkers. Sávonds kun je kiezen uit lopend buffet of de pizzaria. Heel veel keus met elke dag iets anders. Geen dag het zelfde gegeten. De drankjes worden je volop aangeboden. Namelijk inclusief. Lekker zwembad en sauna. Ook in de bar gezellige bediening. Kortom een leuk hotel. De skibus stopt voor de deur, dus nauwelijks gesleep met spullen. En qua skigebied is dit wel heel erg uitgebreid. Leuk om grote tochten te maken. Ook ideaal voor snowboarders. Kortom top!!!

Familie, Juli 2007
"Hotel goed, animatie minder."
Waterreus
24-7-2008 We waren hier nu voor de 2e keer en nu was het hotel wederom goed en ook het eten (all inclusive) was goed en genoeg, alleen dit jaar viel ons de kinder animatie tegen, dit jaar was het erg op zijn "Duits" en deden de animatoren niet hun best om onze dochter van 7 er zich thuis te laten voelen, ze vonden het "Nederlands" maar lastig zo werd ons gezegd dus met anderen woorden, onze dochter was niet echt welkom, en dat lieten ze ook merken. Dit ligt puur aan het animatie team want 2 jaar geleden was ze 5 en werd ze werkelijk mee gezogen in het animatie geweld en had ze de tijd van haar leven. Dit was voor onze dochter een "kleine" domper, gelukkig maakte het zwembad veel goed. Personeel is heel aardig en behulpzaam, ook voor kinderen.

Familie, Juli 2007
wim
8-1-2008 Prachtig all-incl. hotel, aan de Wilder Kaiser. Verzorgde kamers doch slechts enkele kamers met apparte kinderkamer.
Zeer verzorgde en uiterst uitgebreide keuken. Rijk assortiment. Wijn,bier of schuimwijn naar believen. Prachtig terras waar je de maaltijden kan nuttigen. BBQ 1 maal per week.
Prachtige ligging, om te wandelen of op uitstap: bovenop de omliggende bergen die je aandoet met de kabellift amuseren de kleine kinderen zich in 'Hexenwasser', 'Ellmau Sauberwelt', 'brandtstadl Kaiserwelt', .... Ook een bijzonder prachtig binnen+buitenzwembad in Ellmau. Leuke openlucht-kneipanlagen (vrije toegang) in Scheffau op enkele honderden meter. Zeer gericht op families met kleine kinderen, minder voor koppels zonder kinderen.
In het hotel was het zwembadwater veel te koud om leuk te zijn. Wij waren er tijdens de zomer.

Wij hadden het omgekeerde voor als de vorige beoordeling: wij mochten geen enkel leeg bord uit het oog verliezen, of men kwam het al meenemen,wel Vriendelijk!

nadine
5-9-2006 Vriendelijk en sympathiek personeel, maar ontoereikende service in restaurant (niets is meer frustrerend dan met een vol bord rond te dwalen tussen niet-afgeruimde tafels) en in de bar (een half uur wachttijd voor een limonade of biertje was meer regel dan uitzondering). De kamers zijn dringend aan een opknapbeurt toe. Dit hotel is echt geen 4-sterrenquotering waard !