Gasthof Tipotsch** in Ramsau im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Gasthof Tipotsch**

6,3

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Gasthof Tipotsch**

Talstraße 66, 6284, Ramsau im Zillertal
Gasthof Tipotsch scoort een 7,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Tipotsch**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Tipotsch** in Ramsau im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Tipotsch** met andere accommodaties in Ramsau im Zillertal.

2 beoordelingen over Tipotsch**

6,3
met partner, Jan. 2008
"Prima pijs/kwaliteit"
Saskia
24-4-2012 Prima accommodatie voor leuke wintersport vakantie.
Skibus stopt voor de deur en de Zillertalbahn (trein) stopt direct achter het Gasthof. Eten is eenvoudig, maar prima. De kamers zijn ruim en netjes, ietwat gedateerd. De bar in de Gasthof is 's avonds gezellig.
Voor de prijs een prima onderkomen!

met partner, Feb. 2004
Sandra
30-8-2007 Wij waren hier in 2004 en hebben het prima naar onze zin gehad. We hadden een kamer met douche op de gang (andere kamers waren al vol) maar we hoefden nooit wachten en het was altijd netjes. Het eten was prima, je kon zelf kiezen (2 of 3 keuze dat weet ik even niet meer). Maar gezien de prijs is dit een superhotelletje!! Ook nog bar onderin voor als je nog wilt nazitten 's avonds.