Vakantie Beoordelingen Pettneu am Arlberg Tirol vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Pettneu am Arlberg

Uitgaansleven
6,6
Sfeer

Pettneu am Arlberg

Beoordelingen Pettneu am Arlberg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Pettneu am Arlberg. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Pettneu am Arlberg. Ben je zelf op vakantie geweest naar Pettneu am Arlberg? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Pettneu am Arlberg scoort een 8,9 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 10 Appartementen, 2 Campings, 1 Landhuis, 2 Vakantiehuizen, 7 Hotels en 57 Pensions in Pettneu am Arlberg. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Pettneu am Arlberg. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Pettneu am Arlberg. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol.

10 beoordelingen over Pettneu am Arlberg

6,6
met een groep, Apr. 2012
"Rustig dorpje, betaalbaar altern. voor St.Anton"
Jonker
Sfeer in het dorp
12-4-2012 5 minuten met de auto en je bent bij het Skigebied van St. Anton. Pettneu is betaalbare plek om te verblijven, zeer rustig (in april althans). Skigebied van Pettneu hebben we niet bezocht dus kunnen we niets over zeggen.

met jonge kinderen
"Gemoedelijk"
Nathalie
Après ski
27-5-2009 Pettneu is een gemoedelijk dorpje. Het heeft eigen skimogelijkheden, op zich voldoende uitdagend, maar je moet wel telkens dezelfde pistes af. Er is echter een prima verbinding met St. Anton. Ruim voldoende goede slaapgelegenheden in prima hotels of pensions. Uitstekende restaurants en een paar leuke kroegen. Prijs/kwaliteitverhouding helemaal goed. Een absolute aanrader!

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Prachtige omgeving"
nederlandse familie
Skigebied gevorderden
15-9-2010 Het is een mooi skigebied. Maar we hadden het met ons onderkomen niet al te best getroffen. ( Haus Schiller) De huisbaas en zijn gezin waren heel onvriendelijk. We kregen niet één vriendelijk woord te horen. De keukeninventaris is onder de maat, een paar oude schalen en 3 oude pannen, afdankertjes van hunzelf.....We moesten ook sneeuw ruimen, anders konden we niet bij je auto's.....maar het ergste was dat ze bezuinigen op de verwarming, ze hadden vergeten om de verwarming aan te doen en dat bij een temperatuur van ca. 18 grad...we hadden het heel erg koud, toen we op dag 2 iets ervan zeiden, was mevrouw heel onaardig en zeide ze weet niet hoe dat moet.....en uberhaupt wordt overdag niet verwarmd, gasten gaan overdag naar de piste. Wij zijn senioren en onze schoondochter was zwanger....we hebben 3 dagen met dikke truien over mekaar in de kou gezeten. Pas op de 4. dag werd het warm in de woning.

De beste prijzen en lastminutes voor Pettneu am Arlberg bij:

Familie, Jan. 2006
tommy
Après ski
2-12-2006 wij gaan al 20 jaar naar dit zeer charmant bergdorpje, de afgelopen 10 jaar meestal in stanton gaan skien maar nu met een kleine spruit is het kindvriendelijke en overzichtelijk skigebied weer vaste skistek voor een aantal jaren. Het landhotel Pettneuerhof is top, echt thuiskomen bij vrienden. Voor alle een tof seizoen gewenst Ski heil

Familie, Juli 2005
janssen
Omgeving
18-7-2006 heel mooie omgeving elke dag kun je tochtjes maken naar ditbijzeinde plaatsjes

andre
Après ski
10-1-2005 Pettneu is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.Vooral bij hotel windish .Deze staat op de arlberg in pettneu.ze kunnen de hele dag skieen en als ouder heb je echt vrij.

G,Kortman
21-12-2004 Wij komen al vele malen in Pettneu,af en toe
zijn wij ergens anders,maarwij komen altijd weer terug bbij Franz und Vroni.Zeer goede skibus verbinding naarSkt.Anton enz.
Ideaal!

Sjoerd Bergsma
Après ski
30-11-2004 We komen al een paar jaar in Pettneu. Sfeervol dorp met leuke restaurantjes. Stappen in het nabijgelegen goed bereikbare St. Anton. Leuke rustige (en relatief goedkope) skipiste met blauwe tot zwarte afdalingen. Geschikt voor gezin met jonge kinderen. Bij het dalstation een goed overzicht over de skipiste onder het genot van een lekkere goulaschsoep. Voor grote afdalingen met de gratis bus naar het naastgelegen St. Anton.

Erna Ketel
Après ski
27-10-2003 Pettneu is een goedkoop alternatief om in St. Anton, Lech en Zurs te kunnen skieen. Bovendien straalt het dorpje sfeer uit en je bent met de skibus in ca. 5 a 10 minuten in St. Anton. Ik ga er weer heen!

R.Hermans
Après ski
23-9-2003 Prachtige vakanties geweest. Hoop er snel weer een keer naar toe te gaan