Hotel Strandhotel Entner**** in Pertisau Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.612 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Pertisau > Hotel Strandhotel Entner****

Beoordelingen Hotel Strandhotel Entner****

-4  °C

10 februari 2012

Hotel Strandhotel Entner**** Pertisau

Hotel Strandhotel Entner scoort een 8,0 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Strandhotel Entner****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Strandhotel Entner**** in Pertisau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Strandhotel Entner**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Strandhotel Entner**** met andere accommodaties in Pertisau.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Strandhotel Entner****

met jonge kinderen, Jan. 2012
Zeer mooi, net en goed verzorgd hotel!
Niels
9-1-2012 Het hotel is groot, maar toch gezellig en met prettige gemoedelijke sfeer. Eten uitstekend, mooie, grote en vooral nette kamer. Grote gezellige bar met iedere avond (live) muziek. Uitgebreide bufetten, volop keuze enz.
Ligging aan het Achensee meer geeft een mooi uitzicht.
Ligging tov de pistes is prima. Paar minuten rijden met de auto of 5 minuten met de bus die voor de deur stopt.
Lopen naar de piste / liften gaat ook prima in 10 minuten.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Voor kinderen leuk zwembad. Daarnaast uitgebreide sauna voorzieningen. Massage en schoonheids behandelingen enz. enz.

met partner, Jan. 2011
Een goed hotel
Ans en Piet Breda
17-1-2011 In jan 2011 6 overnachtingen gehad in dit hotel, goede kamers (bergzicht) eten was goed (van de 6 dagen 2 x buffet = niet onze voorkeur !!) zwembad is vrij klein, wel goed onderhouden, sauna's : 1 hete (110 gr !!) 2 geur stoomcabines (heerlijk) en 1 backofensauna 50 gr waar soms in de oven brood wordt afgebakken !! erg vreemd.Ook een vriescabine: lekker afkoelen met ijsklontjes en koude nevel!!
Het lounge gedeelte met de heerlijke moderne banken met mooi uitzicht is echt relaxen, gezellige moderne bar, prijzen drank niet echt goedkoop.Prijs kwaliteit verhouding is goed.

met partner, Mei 2010
Prima hotel
ronald
9-6-2010 Hotel is een prima hotel, vriendelijke bediening en lekker eten.

Geweldig
marin en ria
7-2-2010 We zijn net terug van een week vakantie,het was de tweede keer. En weer helemaal geweldig.De wellness en spa was geweldig. Het eten drinken was goed zo ook de fondue avond. Het rodelen was heel leuk alleen de berg oplopen was iets minder.De kamers waren erg netjes en verzorgd en erg ruim.Het is echt een aanrader.

met partner, Jan. 2010
GEWELDIG!!!
MARTIN EN RIA VAN L...
7-2-2010 We hebben een super week gehad, voor de 2 e keer. Prachtig Hotel en mooi wellness en spa, lekker eten en heel vriendelijk personeel.

met partner, Jan. 2010
Mooi hotel maar Wirtshaus geen aanrader
BreejKC
31-1-2010 Strandhotel zelf: schitterend hotel met goede voorzieningen, vriendelijk personeel, een leuke ligging aan de Aachensee, directe toegang tot langlaufloipes, heerlijke en uitstekend verzorgde maaltijden. Ook het zwembad en wellnessgedeelte zijn van hoge kwaliteit. Gehuisvest zijn in het Wirtshaus is niet aan te raden. De kamers daar zijn er oud, donker, ongezellig, slecht verlicht, geen telefoon en klein. De deur van de kast kan er niet helemaal open. Alles is met trappen, geen lift, dus zware koffers sjouwen de trappen op. Ook is jammer dat voor een 4-sterrenhotel er geen gescheiden verblijfsruimten zijn voor rokers en niet-rokers. Als niet-roker zit je 's-avonds altijd in de smerige rook van anderen. Skikelder en schoenruimte zijn slecht verlicht en behoeft verbetering. Gebruik van internet is er kostbaar. € 3,= per 1/2 uur, € 5,= per uur, € 25,= per dag. Hierop moet duidelijk winst gemaakt worden. Bij de prijzen die gerekent wordt voor het Strandhotel zou dit gratis moeten zijn.

met jonge kinderen
Topper
Roland en Anita + M...
29-9-2009 We hebben dit Hotel bezocht eind juli 2009.We wilden graag een mooie grote kamer met meerzicht en hebben daarom een nieuwe Royal Suite kamer genomen.Grote kamers met daarin een flatscreen in zowel de slaapkamer als de woonkamer.Grote badkamer met een inloopdoucher en een dubbel wastafel en een heerlijk bad.Toilet ook apart.Eten in het restaurant was lekker en ook voor onze zoon van 2,5 was er elke avond een speciale menukaart.Enig nadeel is dat het zomers eerst wel heel warm moet zijn voordat het daar op 1000meter hoogte aangenaam is.We hadden dit geluk want de temperatuur was de hele week in het dal zo'n 33 graden.Dat betekend 26 op de berg.

met partner, Sept. 2009
Vakantie
Jeroen
5-9-2009 Dit hotel is om in 1 woord te omschrijven: SLECHT!
Kamer, diner, personeel etc. alles was beroerd.
Alleen het ontbijt was nog wel te doen.
Als je onder de douche stond was je meer bezig met de kraan stellen dan daadwerkelijk douchen.
Er was 1 kelner die we wel wat konden doen zo onaardig was die.
Parkeerplaatsen waren er ook niet voldoende.
Kamers heel gehorig en oud, ons bed kraakte zo erg dat we ons niet eens durfden om te draaien om de ander niet wakker te maken.
Ons geluk: dat we iedere weg waren om dingen te bezichtigen anders hadden we nu in het gesticht gezeten.
Voor ons NOOIT meer!!

Vergane glorie
Tineke
2-2-2009 Kamer zeker 30 jaar oud, voorzien van donkergroen sanitair en bruine tegels. Ook de eetzaal begane grond is zeer sterk verouderd. Temperatuur van het douchewater is niet te regelen, of heet of koud. Hierover verschillende malen geklaagd, maar probleem is niet opgelost. Er is veel te weinig parkeerplaats voor gasten. Wel veel parkeerplaatsen gereserveerd voor "Personal". Voor het diner geldt een indeling in groepen. Je eet om 18.00 uur of om 19.30 uur. Als er nog plaats is in de andere groep kun je wel wisselen. Kwaliteit van het eten is voldoende. Over 2 maanden gaat men renoveren, wat mij betreft te laat.

met partner, Jan. 2009
Voor herhaling waard
ans + charly
4-5-2009 zijn benieuwd of het na de verbouwing ook nog zo GOED is. Hier voel je je thuis. Waren er in de laatste week van januarie 2009. Fantastisch zwembad, sauna exct. Rustige ligging. Eten super. Vriendelijk personeel, mooie kamer, eetzaal. Alleen mochten er wat minder foto's van de hobby van de hoteleigenaar aan de muren hangen.

1 2 3 4 5 volgende