13-2-2012
Rossenegger slechtste ervaring in 35 jaar skivak. Hotel totaal leeg. Kregen app.ernaast uitzicht op achterkant van ander hotel en keuken ook hier enige gasten. Voelde ons erg eenzaam.HP bleek niet te bestaan wel geboekt. Kregen 12 euro retour, maar hiervoor kun je niet eten. Ontbijt tiroolse spec. in prospectus bleek oud brood, kaas en 2 soorten worst en grote bak yochurt en enige gasten in grote eetzaal.
Reden voor geen gasten, rustige week, alle hotels gezellig druk, app.veel bezet, dorp ook gezellig.
Niet leuk in barre kou's avonds naar eetadres te moeten (63 en 66 jaar).
Stoombad gevaarlijk heet, jacuzzie koud. Eigenaresse heel dominant en niet voor reden vatbaar.
Kennen Pertisau goed, geweldig dorp, na 10 jaar weer een keer terug en dan dit bedrog. Hadden verwacht gezellig hotel te hebben geboekt om lekker verwend te worden. Maar sfeer was ijzig. Er is iets goed mis met dit hotel. Niet eerlijk om niet te melden dat er geen gasten zouden komen en halfpension aan te bieden.
28-2-2010
Hotel Rosenegger is een leuk familiehotel voor een redelijke prijs. Wij hadden met gezin met 1 kind een super kamer met een aparte slaapkamer voor onze zoon. Wordt iedere dag netjes schoon gemaakt. Ontbijt is niet enorm uitgebreid maar biedt wel voor ieder wat wils. Ze bakken of koken een eitje voor je op verzoek.
Bij het avondeten telkens de keuze uit drie hoofdgerechten en iedere dag vonden wij het erg smakelijk. Voor de kinderen een aparte (kinder-)kaart. Wij besloten eveneens eerder weg te gaan (vanwege het weer) en kregen inderdaad geen geld terug, maar dat lijkt ons erg logisch. Mevrouw Rosenegger zorgde zelf voor een lunchpaketje voor onderweg.... super toch? De garcon (?!)was inderdaad (ook) erg aardig, maar wij noemden hem gewoon ober.....
Tet
7-8-2009
We zijn op zomervakantie geweest in het Gasthof Rosenegger, kamer met ontbijt. Kamers zeer klein, ouderwets en gehorig. Gastvrouw bij het ontbijt zéér onvriendelijk! Enkel een dikke pluim voor de garçon die echt voortreffelijk werk leverde 's avonds. We zijn (door een spoedgeval in de familie) 2 dagen vroeger moeten afreizen maar konden wel de 'volle pot' betalen! Voor ons geen Achensee meer, er is niets te beleven.