11-3-2009
Pfandler is een keurig net hotel met een uitstekende keuken. Dranken zijn duur. Publiek: 65+ en vaste gasten. Hotel is minder geschikt voor kinderen. Sauna en zwembad keurig schoon en verzorgd, handdoeken gratis te gebruiken. Kamers zijn schoon, maar nodig toe aan renovatie. Wij waren verrast omdat in de brochure alleen maar een nieuw type Achenseekamer staat, maar we kregen een oud type. Handdoekenwissel dagelijks, bedlinnen 1x p.w. Internet tegen betaling 5 euro p.u met max van 100 mb. (je moet wel je eigen laptop meenemen). Hotel is duur! Ligging hotel is fantastisch. Aan de piste, tegenover de oefenweide met sleepliftje, gondellift en kidsclub Bobo. Zeer geschikt voor beginners. Skigebied is niet groot. Dorp biedt een Schlecker, 2 x Spar, pinautomaat, VVV en wat restaurantjes. 5 km verder ligt Maurach met grote supermarkt, bakker, slager etc. meer winkels. Omgeving is prachtig.
5-2-2009
Wij waren hier van 24jan.tot31jan. 2009 het waren geweldige dagen, veel sneeuw, heerlijk eten!!!!!! we zijn echt in de watten gelegd. het personeel is super vriendelijk en het hotel geweldig mooi en super schoon, de mooie eetzaal en de gezellige zitjes waar je s avonds lekker kon zitten. de gezellige lantaarnwandeling met de eigenaar was ook toppie, ook het galadinner was toppie en de oostenrijkse muziekavond was geslaagd ja minpunten zijn er absoluut niet !!!!!!!!!!!!