Hotel Pertisauerhof*** in Pertisau Oostenrijk beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pertisauerhof***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Pertisauerhof***

Hnr. 49, 6213, Pertisau
Hotel Pertisauerhof scoort een 7,2 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pertisauerhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pertisauerhof*** in Pertisau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Pertisauerhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Pertisauerhof*** met andere accommodaties in Pertisau.

8 beoordelingen over Pertisauerhof***

6,3
5,7
6,7
6,4
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Mooi gelegen nabij achensee"
Hanny
8-9-2011 hotel is nu een dependance van hotel krystall en bied alleen nog een summier ontbijt.
Diner is niet meer mogelijk. Kamers wat gedateerd maar wel schoon

Familie, Mrt. 2008
natas
13-3-2008 prima gasthof met geweldig eten zowel ontbijt als 4 gangen dinner. kamers niet zeer luxe maar wel schoon en ruim. aardige mensen zeer kindvriendelijk, onze dochter van 5 heeft zich prima vermaakt. enig minpuntje is dat de verwarming overdag wel wat warmer mag ipv s´middags om 4 uur maar als je dit aangeeft is dit geen probleem, kortom voor herhaling vatbaar

Lubina
25-2-2007 Gingen met 6 volwassenen en 6 kinderen (leeftijd 2,3,4,5,9,11 jr). Eerste ontvangst was heel hartelijk. Echter bleek al gauw bijzonder kindonvriendelijk! Mochten met kinderen niet gelijk eten met andere gasten. Natte handdoeken werden over verwarming weer te drogen gelegd ipv schone! Proberen je uit met teveel touristenbelasting te berekenen (ook voor de 2 oudste kinderen). Kleine bedden. Hotel was niet duur, maar je krijgt er ook niet veel voor (wij snappen niet waar ze de 3 sterren vandaan hebben gehaald). Hotel is op zich best te doen als je weinig verwacht van een hotel (zie terechte commentaar van Joop: wij hebben zelfde ervaring vwb punt 1-3 en laatste 2), echter zeker NIET met KLEINE KINDEREN naar dit hotel gaan!! Ze kunnen niet tegen huilende of spelende kinderen. Ze houden van rust. Oudere stellen kunnen hier wel rekenen op een hartelijke ontvangst en goede service.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Pertisauerhof*** bij:

met vrienden, Feb. 2007
patricia
13-1-2008 Het is een super hotel om met kinderen heen te gaan (mijne zijn 5 en 8 jaar inmiddels en we komen hier al vanaf dat ze baby waren! Het is een super hotel kwa eten!! Het hotel is niet heel luxe maar als bv de kids erg moe zijn willen ze zelfs vooraf voor ze koken. ze kunnen echt genieten van kids, ze gaan er super mee om! Elke dag heerlijk schoone handdoeken en elke dag heerlijk je kamer opgeruimt! Prijs kwaliteit is toppie! Een absolute aanrader!

Familie, Feb. 2007
Lubina
25-2-2007 Gingen met 6 volwassenen en 6 kinderen (leeftijd 2,3,4,5,9,11 jr). Eerste ontvangst was heel hartelijk. Echter bleek al gauw bijzonder kindonvriendelijk! Mochten met kinderen niet gelijk eten met andere gasten. Natte handdoeken werden over verwarming weer te drogen gelegd ipv schone! Proberen je uit met teveel touristenbelasting te berekenen (ook voor de 2 oudste kinderen). Kleine bedden. Hotel was niet duur, maar je krijgt er ook niet veel voor (wij snappen niet waar ze de 3 sterren vandaan hebben gehaald: het is erg basic, piepkleine douce/wc, wel redelijk grote kamer). Hotel is op zich best te doen als je weinig verwacht van een hotel (zie terechte commentaar van Joop: zelfde ervaring vwb punt 1-3 en laatste 2), maar zeker NIET met KLEINE KINDEREN naar dit hotel gaan!! Ze kunnen niet tegen huilende of spelende kinderen. Ze houden van rust. Oudere stellen kunnen hier wel rekenen op een hartelijke ontvangst en goede service.

Familie, Dec. 2006
Joop
20-1-2007 gezin met 2 kinderen.we hadden 2 3persoonskamers gehuurd.
ons is het slecht bevallen in dit hotel en wel om de volgende redenen:
-er werd toeristen belasting gerekend voor een 11 jarige, terwijl dit pas bij 14 jaar is.
-overdag ging de verwarming uit
-de bedden zijn 1,80m ,-de water toevoer van de wastafel was dusdanig afgesteld dat er maar een dun straaltje uit kwam.
-er werd ons €10,- berekend(direct betalen) nav van een bloedneus met als gevolg een bloedspetter op het laken.
-de computer met internet werd angstvallig achter gesloten deur gehouden.
-roomservice, welke roomservice.
-de bar sluit om 21:00.
-de tv's, het volume van de tv's kon niet zacht.
-beschimmelde douches.
-het meubilair is dusdanig oud dat het hier bij de kringloop niet eens wordt verkocht.

Evert Heldoorn
23-1-2005 Voor de eerste maal in de winter bezocht en als zeer prettig ervaren, gemoedelijke sfeer eenvoudig en zeer schoon, met een goede prijskwaliteit en geweldige gastvrije mensen.

Robbie Vervoort
3-10-2003 Wij bezoeken dit hotel reeds een tiental jaren. En mogen ons dus kind aan huis noemen! Zowel in de zomer als in de winter is de sfeer er steeds gemoedelijk en familiaal. Een eenvoudig hotel maar zeer proper en vriendelijk. Prijs/kwaliteit is dit een voltreffer!! Een minpuntje, veel nederlanders.