Hotel Bergland & Obertuschenhof*** in Pertisau Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Pertisau > Hotel Bergland & Obertuschenhof***

Beoordelingen Hotel Bergland & Obertuschenhof***

-6  °C

10 februari 2012

Hotel Bergland & Obertuschenhof*** Pertisau

Hotel Bergland & Obertuschenhof scoort een 8,6 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bergland & Obertuschenhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bergland & Obertuschenhof*** in Pertisau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Bergland & Obertuschenhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Bergland & Obertuschenhof*** met andere accommodaties in Pertisau.

39 beoordelingen over Bergland & Obertuschenhof***

met vrienden, Jan. 2011
Heerlijk Hotel zeer gastvrij!
Cathy
29-1-2012 Hotel Bergland is een topper, zijn huier 2 x geweest 2010 en 2011 alle beide keren voel je je welkom.
Helaas was dit hotel dit jaar volgeboekt dus zijn we uitgeweken naar een ander hotel helaas stond in dit hotel de gastvrijheid niet op de eerste plaats.

met partner, Dec. 2010
Goed hotel
jos en marion
3-1-2011 een goede keuken en service we hadden een kamer in het landhaus. groot maar gedateerd. maar dat wisten we vooraf en was voor ons geen probleem.
de sfeer in het hotel is goed helaas heerste er het novo virus en waren vele gasten ziek. de ligging is ook ok dicht bij de pistes en het centrum. de oefen liften zijn bij de hotelprijs inbegrepen dus voor beginners of gezinnen met kindereren is dit erg voordelig.we kunnen dit hotel aanbevelen.

met oudere kinderen
Super
Maartje
22-2-2010 Ge-wel-dig! Er valt nergens wat over aan te merken. Geweldige bediening, uitermate vriendelijk, super ligging. Pistes zijn ideaal voor de beginners. 's Avonds is er nog een mogelijkheid om lekker na te genieten na een heerlijk diner.

met jonge kinderen, Jan. 2010
Volgend jaar uiteraard weer
David de Boon
7-2-2010 Gezellig en zeer goed hotel. Alle waar naar zijn geld. Iedereen is zeer vriendelijk. Volgend jaar gaan we uiteraard weer.

met jonge kinderen, Jan. 2010
SUPER!!!!!
esmeralda
31-1-2010 Wij zaten in Bergland en alles was echt super!!!! Eten was heerlijk en ruim voldoende. Ze deden echt super hun best en stonden altijd voor je klaar!!!

Onpersoonlijk
Broeren
22-1-2010 + Mooi,schoon, vriendelijk personeel.
- onpersoonlijk, te kleine maaltijden bij halfpension

met jonge kinderen, Feb. 2009
Het is hier fantastisch
Randy van Merwijk
28-12-2009 Het is een er gewoon thuiskomen.
Gemoedelijk, vriendelijk personeel,
Het is er schoon. en de kamers zien er sfeervol uit.
Kinderen zijn er van harte welkom.
Kortom GEWELDIG!!!

met oudere kinderen, Feb. 2009
Geweldig en vriendelijk hotel
Hatseflats
14-10-2009 Sinds 10 jaar komen wij ieder jaar weer in dit hotel en de enige veranderingen die ik heb gezien zijn verbeteringen. Elk jaar voelt het weer een beetje alsof je thuis komt. Doordat het een klein familiehotel is, is de sfeer zeer aangenaam.
Skikaarten voor de 3 kleinste liften zijn inclusief en je moet ook uitkijken dat je niet over de pistes struikelt als je het hotel uit loopt.
De kamers zijn reeds gerenoveerd en zijn ruim en schoon. De schoonmaaksters ook zeer vriendelijk. Het eten is niks bijzonders, maar een heerlijke maal voor na het skien/snowboarden/langlaufen. Sochtends een ontbijtbuffet met heerlijke kaiserbroodjes en kan je je keuze maken voor je hoofdgerecht van de avond. Altijd Soep, saladebuffet en toetje inbegrepen.

Dit is zeker tip en voor een fijne vakantie zonder verassingen zou ik naar dit hotel gaan!

Echt een aanrader
rick van den berg
8-2-2009 hotel is echt heel goed,en het personeel krijgt meer dan een 10

met jonge kinderen, Feb. 2009
Heel goed en niet duur
Caroline
9-3-2009 Zijn hier met 2 gezinnen geweest en dat is goed bevallen. Het eten is vers en lekker (dagelijks kiezen uit 3 hoofdgerechten), met wensne van de kinderen wordt rekening gehouden: niets is ze te veel!
Nettet schonekamers, lift van buiten naar skikelder: geen gilbberige trap af en op dus met de ski spullen.
Enige minpuntje is 's ochtend lopen naar de skischool/bergbaan: dit is nog geen 5000 metre maar licht bergopwaarts en met skispullen (ook van de kids...) lijkt het toch ver. Heel dichtbij is de anker;ift waarmee je naar de skischool kan skien, dit moeten de kinderen dan al wel kunnen. Voor ons was het het eerste jaar dus de jongste kinderen konden nog niet met de ankerlift.

alleenreizend (1)