5-7-2010
We waren eind juni, begin juli een paar dagen in het Alpenhotel. Prima Hotel en uitstekend gelegen. Het hotel ligt in het centrum van Oetz, doch rustig gelegen.
Kamers zijn mooi en ruim, de meeste kamers zijn reeds gerenoveerd, de rest van de kamers worden dit jaar allemaal gerenoveerd. Het eten is superlekker en men heeft keuze uit verschillende hoofdgerechten. Prachtig en uitgebreidt ontbijtbuffet.
Rosi en Thomas doen hun uiterste best om aan alle gasten een uitstekende vakantie aan te bieden. Alle info over al dan niet begeleide wandelingen kunnen steeds bij Rosi of Thomas verkregen worden. Het is ons zo goed bevallen dat we in Augustus een weekje terug gaan.
14-3-2010
zeer oud hotel, bad volledig ruw geworden , vieze geur in de badkamer,roest water uit de kraan en vies opgekrult tapijt op de grond , balkon met kunstgras en kapotte balkonreling.Echt aan renovatie toe!
7-3-2010
Eg oud en gehorig hotel, zoals versleten vloerbedekking. De singlekamer 23 was echt om te huilen: zeer klein, de CV was onvoldoende om de kamer te verwarmen, het bed kraakte vreselijk hard, pjnlijk verenmatras, kussen waar je niets aan hebt, je kon de behoeften van de buren op de wc horen. Douche had fijne straal, echter koude douche als buren tegelijkertijd douchen. Bij navraag andere kamer werd er gelogen dat er geen zou zijn en op alternatief ander matras werd zeer geiriteerd door de balievrouw gereageerd. Uiteindelijk een veels te klein matras gekregen, zowel in lengte en breedte.
Eten was overigens goed en zelfbereid. Lunchpakketje bij vertrek voor ontbijttijd.
7-2-2010
vriendelijk personeel en het eten is er erg goed. de kamers mogen wel
een opknap beurt krijgen. ga er zeker nog een keer terugkomen