10-3-2012
Wij zijn hier geweest met de voorjaarsvakantie. We waren met 4 volwassenen en 3 kinderen. Het is echt een super huisje voor de wintersport! Overal vloerverwarming, wasmachine, vaatwasser, prima bedden en een mooie ruiime badkamer. Er is een klein tuintje waar we ook heerlijk hebben kunnen zitten. Voor een zomervakantie zou mij dat wel te klein zijn. Het was ongeveer 5 a 10 minuten lopen naar de pistes, dus het ligt heel centraal. Het is een ideaal skigebiedje voor kinderen. Voor ons was het nu ook groot genoeg, maar anders moet je zeker ook naar Auffach. De pistes in Niederau kan je binnen 2 dagen allemaal wel gedaan hebben. Het dorpje is ook prima, van alle gemakken voorzien. De wachttijden bij de liften waren goed te doen. Wat mij betreft een aanrader voor de wintersport!
20-7-2011
Wij zijn hier 2 weken in de zomer op vakantie geweest met 2 kinderen (4 en 7) en een hond. Het huisje is helemaal in orde; ruim, grote slaapkamers en het ontbreekt je qua inrichting aan niets. De huisje staan wel dicht op elkaar waardoor je buitenplek vrij klein is wat voor ons wel jammer was vanwege de hond. Ook is het niet echt mogelijk om vanuit de voordeur even lekker je hond uit te laten want je loopt direct het dorpje in, dus voor de natuur moet je toch echt eerst met de Bergbaan naar boven (die is wel dichtbij op ca. 300m.). Boven kan je mooie wandeltochten maken. Ook is er boven een restaurantje waar je heerlijke streek gerechten kunt eten. In de directe omgeving heb je een openlucht zwembad, een buitenspeeltuin met zwembad (Brixental), en 2 bergbanen. Het wat grotere plaatsje Wörgl vonden wij weinig sfeervol, maar er zitten daar wel een paar grotere supermarkten. Ook Niederau vonden wij niet echt sfeervol. Verder prima vakantie gehad, maar we gaan niet nog een 2e keer.
13-1-2011
Dit park is kleinschalig met een zeer hoog prijs-kwaliteitsniveau. De huisjes zijn perfect voor 6 volwassenen of voor 4 volw + 2 kinderen. Alles zit erin en de service is perfect. Het is erg prettig om een eigen huisje te hebben. 3 ruime slaapkamers een grote hal (waar je all het natte spul uit kunt doen) een wasmachine, afwasmachine en zo voort.