18-2-2011
Echt ongeloofelijk hoe gastvrij dat we hier onvangen zijn in een ongedwongen
sfeer, waar echt van alles mogelijk is.
De vier kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar hadden het hier ook reuze naar
hun zin, hier word echt alles gedaan om iedereen het naar hun zin te maken, echt een aanrader!
Voor ons was het eten er voortreffelijk, en voor de kinderen hadden ze eventueel ook gewoon friet met frikandellen.
Ziet er netjes en verzorgd uit, ook de wc's, kunt duidelijk zien dat hier de nodige aandacht aan word besteed.
21-6-2010
het is er heel huiselijk .
de fam. zal er ales aan doen om het naar je zin te maken. de skipiste is hun achtgertuin. het eten is heel lekker en je kunt uit heel veel kiezen. de kamers zijn lekker ruim en niet zo strak als ergens anders veel meer huislijk aangekleed. wij kwamen na het seizoen maar ze doen er alles aan om toch iets te vinden wat je kan gaan doen.
31-5-2010
Heel huiselijk en het is er niet zo formeel zoals in de meeste pensions.
Ligt prachtig aan de piste 3min afstand.
De kamers zijn zoals ze op de foto's er uitzien, en we hebben perfect gegeten.
De keuze was ruim voldoende.
De familie zijn Hollanders, dus dat was een prettige bijkomstigheid.
Ondanks dat het seizoen nog niet echt was begonnen , hebben deze mensen ons toch geholpen , leuke plekjes te ontdekken.
Wij zijn zeker van plan ,om nu terug te gaan naar Treff-Platz omdat 3 dagen veel te kort waren om de streek te leren kennen, en wij de familie ook wel weer .terug willen zien.(het was echt reuze gezellig).
Hans en Monique van der Veeken
1-6-2010
we zijn elke keer als we daar waren erg gastvrij ontvangen
echt hollandse gastvrijheid in een zeer mooie omgeving
zeker een aanrader .
nou ton en ines en natuurlijk ook de kids tot snel groetjes uit holland