Bungalow Almdorf Wildschönau in Niederau Oostenrijk beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.384 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Niederau > Bungalow Almdorf Wildschönau

Beoordelingen Bungalow Almdorf Wildschönau

-1  °C

30 januari 2012

6,7
6,4
6,5
Huisjes 3 en 4.

Bungalow Almdorf Wildschönau scoort een 6,9 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Almdorf Wildschönau? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Almdorf Wildschönau in Niederau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Bungalow Almdorf Wildschönau vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Bungalow Almdorf Wildschönau met andere accommodaties in Niederau.

12 beoordelingen over Almdorf Wildschönau

Klein vakantieparkje zoals wij het willen
Conny
8-8-2011 Wij hadden een huisje voor 6 personen En dit was meer dan ruim genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen. de keuken is wel heel erg miniem, maar het lukt wel. Het huisje was wel tamelijk donker. De huisjes staan wat dicht bij elkaar, maar dit stoorde niet we hadden trouwens leuke buren.
De speeltuin is aan vernieuwing toe, maar dit stoorde niet voor de kinderen. 's avonds was het altijd een groot kinderfeest iedereen speelde met iedereen. en het zwembad was ijskoud en wat klein.
Maar die kleine minpunten hebben zeker geen parten gespeeld tijdens onze vakantie. wij vonden het er leuk. De spareribs op woensdag zijn aan te raden lekkere schnappes. en in de dichte buurt valt er veel te beleven voor de kinderen.
Voor ons was dit een leuke zomervakantie

met jonge kinderen, Feb. 2011
Zeer teleurstellend
Sabaidi
5-6-2011 Onder andere op grond van de positieve beoordeling hadden we gekozen voor een huisje ("Niederau") in Almdorf Niederau. Dat viel zwaar tegen. We hebben ons geen moment welkom gevoeld. Het huisje had onvoldoende plaats. De weg naar de ski-liften was lang en moeilijk, zeker voor de kinderen. Er was verder weinig te doen.

met partner, Mei 2009
Karakteristiek huisje in een mooie omgeving
Boogers
8-6-2009 Accommodatie was kleinschalig, dit vonden wij erg fijn.
Het huisje zelf was simpel maar functioneel. Het enige wat wij miste was een bankstel of luie stoel, er stonden namelijk alleen maar houten stoelen en een houten bankje (niet prettig om de gehele avond op te zitten)

met partner, Sept. 2008
!!! SUPER !!!
Ria en Joep Schoute...
8-9-2008 Net terug. Een weekje met de hond daar geweest. Edi, Ruth en de kinderen ook zeer gastvrij tegenover de hond. Super leuke week gehad. Als of je thuis bent. Huisjes zeer proper, pracht badkamer voor 'n chalet. Bedden voortreffelijk. Buiten seizoen eigenlijk geen restaurant meer maar geen moeite teveel om desondanks toch 'n schnizeltje of grillworstjes met frietjes te maken als je geen zin hebt om het dorp in te gaan. Gezelligheid en tevredenheid zijn voor Edi en Ruth de hoofdzaak. Goede restaurants en winkeltjes in de buurt. Schneeberger( restaurant met billijke prijzen) en ADEG supermarkt met vriendelijk personeel en leuk assortiment en lekkere warme broodjes vanaf 07.30 uur.

alleenreizend
Dit is voor een gezin top
Jeroen en karin de ...
25-8-2008 zeer schone en frisse chalets
zeer mooie wandel mogelijkheiden en kind vriendelijk
de eigenaaren edie en ruth zijn zeer vriendelijk en zorgen graag dat je het er naar de zin hebt
kortom wij hebben er van de zomer genoten van hun gastvrijheid en komen dan ook zeker terug

Beter adres voor wintersport
B. van Lienden
22-7-2008 Een kleinschalig parkje aan de rand van het dorp. Huisjes in chaletvorm.
Bedden van goede kwaliteit. Keuken erg klein en serviesgoed niet op aantal bewoners afgestemd. In de zomer valt er niet veel te beleven maar in de winter lijkt dit een goed adres.Dit adres in juni bezocht en mijn vrouw en ik zijn net boven de zestig.

Familie
sandra
28-7-2007 Wij waren hier in de zomer. Erg schone houten huisjes, bedden al opgemaakt. Kamer en keuken niet zo groot, maar we waren toch de hele dag op pad. Genoeg te beleven in de omgeving. 15 min. van het centrum.

met oudere kinderen, Mrt. 2007
Fantastich
Coby
9-10-2010 het iseen zeermooi kleinschalig vakantiedorp.Mooie woningen goede service en genoeg ruimtevoor 6 pers.Alles er op enaan

fam. Krebbers
18-8-2006 Wij zien hier in maart 2006 geweest. Er lag heel veel sneeuw. Helemaal geweldig. Prachtige chalets alles zag er op en top uit. Heel schoon.
Alleen de keuken is wat aan de kleine kant. Naar de skilift is het 10 a 15 minuten lopen. Supermarkt is ook aan te lopen vlak achter de chalets wel even klimmen. WIj vonden het echt geweldig.

Familie, Juli 2006
Anke, Michel, Jörge...
15-8-2007 Huisjes liggen wel wat dicht tegen elkaar aan met mindere privacy tot gevolg. Het appartementen komplex licht redelijk hoog, dus in tijden van hoge temperaturen zijn de nachten lekker koel (=lekker slapen). Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zeer ruime huisjes met voldoende spullen.

6,7
6,4