Gasthof Zum Goldenen Löwen*** in Nauders Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Gasthof Zum Goldenen Löwen*** Nauders

Beoordelingen Gasthof Zum Goldenen Löwen***

Postplatz 36, 6543, Nauders
Gasthof Zum Goldenen Löwen scoort een 9,1 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Zum Goldenen Löwen***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Zum Goldenen Löwen*** in Nauders, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van Gasthof Zum Goldenen Löwen*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Zum Goldenen Löwen*** met andere accommodaties in Nauders.

16 beoordelingen over Zum Goldenen Löwen***

met partner, Mrt. 2012
"Gemoedelijk en uitstekende service"
Louis Slebos
13-3-2012 Gasthof zum Goldenen Löwen is een tamelijk kleinschalig hotel met veel persoonlijke aandacht, met uitstekende 5-g diners, met goede en schone kamers in het hart van Nauders. Het hotel is schitterend gerenoveerd in 2010, zonder dat dit ten koste is gegaan van het karakter. Het is misschien wel het mooiste gebouw van Nauders.
De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima hotel, een echte aanrader!"
fam. Nieuwenhuis
14-8-2011 Gezellig pas gerenoveerd hotel met ongeveer 18 kamers die comfortabel en redelijk luxe zijn ingericht. De fam. Habicher doet er echt alles aan om het de gasten naar de zijn te maken.
Het eten is fantastisch en erg gevarieerd. Wij (46 en 50) verbleven 10 dagen in dit hotel samen met mijn ouders van 81 en 76 die moeilijk ter been zijn. Dit hotel is zeer geschikt voor minder validen door het ontbreken van drempels en beschikt over een ruime lift. Er is ook een ruime parkeerplaats vlakbij de ingang.

Voor de prijs van 43.80 euro per dag vinden wij dit een echte aanrader en we komen er zeker terug.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
"Skibus"
Jeroen en Dominique
27-3-2011 Skibus direct naast hotel. Dan kleinde 5 minuten tot gondel naar pistes. Prima te doen! Heerlijk eten, goede service. prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Zum Goldenen Löwen*** bij...

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Met gierende banden door naar Italie!!"
A.
23-8-2010 We hebben hier 2 nachten geslapen voordat we door gingen naar Italie.
Onze indruk van het gasthof is een oubollige tent waar vooral 60-plussers hun
vakantie verblijven. Over de kamer waren we wel te spreken, zag er netjes uit.
Het avondeten vonden wij niets bijzonders, je kunt in Oostenrijk op veel plaatsen veel lekkerder eten! Was erg veel uit zakjes bereid, terwijl we uit vorige reviews begrepen dat de gastvrouw alles zelf bereid. Het ontbijt was eenvoudig maar goed.
Wel waren er regelmatig schalen leeg die niet aangevuld werden en de bediening zag je dan nergens. Ook waren ze volop aan het verbouwen, dit kan echt niet in het hoogseizoen!! We hebben hier onze tijd uitgezeten tot we door konden naar Italie. Voor ons geen Nauders meer!!

met vrienden, Juli 2010
"FANTASTISCH."
Ursula
20-8-2010 Alles goed, kamer, eten en service.
Gezellige medewerkers.

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Helemaal top."
L van der Kruk
28-1-2010 Helemaal top.
Wij zijn met 11 pers + Baby voor het eerst naar Goldenen Lowen geweest voor een week. De verhalen van de eerderen gasten zijn niet gelogen het is top de kamers het eten de vriendelijkheid van de mensen helemaal goed.Een klein min puntje is dat er nog volop gerookt mag worden in de Oosterijkse restaurants en cafe's.Op 1 april komt er ook een rookverbod in Oosterijk.Wij gaan zeker terug.
L van der Kruk

met een groep, Jan. 2010
"Te gek!"
Henk en Lucette
19-5-2010 Prima lokatie!
Leuk hotel met perfecte service en een prima prijs/ kwaliteitverhouding.
Volgende wintersport zeker weer naar dit hotel!

met partner, Juni 2009
"Gastvrij hotel"
RV
5-7-2009 - Algemeen: Familiebedrijf gesitueerd in het centrum van Nauders. Interieur en sfeer zijn tradiotioneel Oostenrijks. Helaas ontbreekt een echt zonneterras.
- Service: Zeer gastvrije bediening in het hotel. Nauders Summercard, kuchenbuffet, keuze-excursie en tirolerjause behoren tot het arrangement.
- Prijs/kwaliteit: Halfpensionarrangement in de zomer heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.
- Eten (halfpension): Verzorgd ontbijtbuffet. Dagelijks een degelijk 4/5 gangendiner. Geen culinaire hoogstandjes, maar een eerlijke oostenrijkse keuken.
- Kamers: Hotelkamers in Tiroler stijl (veel hout). Kamer was schoon en zonder gebreken. Desondanks een gedateerde indruk. Men is wel gestart met vernieuwen.

met partner, Juni 2009
"Aanrader"
Rob en Anny
28-6-2009 Een heel gastvrij hotel met een zeer persoonlijke behandeling. Je voelt je daar direct thuis, het eten, de verzorging, de vriendelijkheid is op een aangenaam hoog niveau. Een plaats waar wij graag nog eens zou terugkomen als daar gelegenheid voor is.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Zeldzaam goed...."
arno,christine en t...
1-4-2009 Ik heb getwijfeld of ik wel een beoordeling zou insturen.Ik ben namelijk bang dat ik dan volgend jaar februari niet terecht kan omdat alle kamers geboekt zijn. De gastvrijheid en gemoedelijkheid zijn echt bijzonder,de kamers zijn ruim en knus,het eten is belachelijk goed en veel. De skibus stopt voor de deur en brengt je in 5 minuten bij de skiliften. Je hebt zelfs in de krokusvakantie nauwelijks wachttijden bij de liften. Nauders ligt op 1400 metr en is behoorlijk sneeuwzeker,pistes tot 2950 meter.Je kunt hier ook prima wandelen en langlaufen.