Pension Sonneck**** in Nauders Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Pension Sonneck****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Pension Sonneck****

Hinterdorf 267, A-6543, Nauders
Pension Sonneck scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Sonneck****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Sonneck**** in Nauders, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Pension Sonneck**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Sonneck**** met andere accommodaties in Nauders.

1 beoordeling van Sonneck****

1 beoordeling
Familie, Dec. 2007
Fam. Gerritsen
25-12-2007 De week voor de kerst verbleven wij in Haus Sonneck. Wij hadden een appartement (2 tot 5 pers) geboekt. Deze was naar onze volle tevredenheid. Zeer netjes met alles erop en eraan. Voor 5 pers. wel klein maar zoals ons 2 volwassenen en 1 kind echt perfect. De gast vrouw en heer zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Elke dag verse broodjes, eitjes, spek en melk uit eigen boerderij etc. etc. Voor onze dochter was naast het skiën en roddelen de stal met koeien, kalfjes, geiten, katten en een varken geweldig. (tip: neem hiervoor oude kleren mee)
Loop afstand naar de skibus +/- 5 min., met eigen auto naar de piste eveneens +/- 5 min.