11-1-2011
Appartementen zijn erg ruim en zeer schoon. Je kunt gemakkelijk met de bus naar de skigondels. Wij hebben ons prima vermaakt hier.
25-1-2009
Kwa prijs kwaliteit een redelijk tot goed appartement. De ligging is prima, dicht bij de skibus en het centrum met grote supermarkt. Broodjes sevice was best prijzig, vijftig cent per broodje en acht Euro bezorgkosten voor één week, maar wel handig en lekker. Om het hier en daar nog iets te verbeteren hebben wij wat kleine puntjes aan de eigenaar doorgegeven, misschien doen ze er wat mee. In het app. was er op de slaapkamers geen extra stoeltje aanwezig om je ski/kleding op te kunnen leggen, dan maar op de grond. Er worden per persoon per week maar twee handdoeken gegeven een kleine en een grote en per appartement pwk maar één theedoek. Beneden een prachtig verwarmd skischoenenrek maar geen klein bankje om je skischoenen daar even rustig aan te trekken. Voorts moet je via het portiek naar buiten een trap af waar geen trapleuning aanwezig is. Wij brachten deze paar tips heel vriendelijk en waren voor de rest best tevreden maar het werd ons in éérste instantie niet in dank afgenomen.
12-1-2009
Afgelopen kerstperiode hebben we samen met onze kinderen (4+6 jaar) en vrienden van ons in deze apartementen onze skivakantie doorgebracht. Apartementen zijn groot en goed uitgerust. Het dorp ligt op zo'n 500 mtr. en de skilift op 1-1,5 km. Bij goede sneeuw kun je tot de voordeur skiën.
De eigenaresse is erg aardig en verzorgt bijna kostenloos een broodjesservice.
Wij komen hier zeker terug!!