28-3-2011
Net terug van een week in een topklasse hotel. In een woord fantastisch. Zeer ruime kamer, balkon op het zuiden met fantastisch uitzicht en alles kraakhelder. Het ontbijtbuffet uitgbreid en goed verzorgd en dan het diner... 5 a 6 gangen en verfijnd tot in de puntjes. Daarnaast supervriendelijk personeel (een voorbeeld voor horecapersoneel in Nederland!) Alles werd er aan gedaan om het ons naar de zin te maken.....niet vaak meegemaakt op deze wijze! Het was geen enkel probleem om de laaste dag tot 17.00 u te blijven zodat we nog een dag konden gaan skieen.
En dan de Welness......heerlijk en erg luxe, we zijn wel wat gewend op dit gebied maar zo iets.....mmmm, zalig na een dag skieen
Het dorp lekker rustig, als je van een uitbundige apres-ski houdt moet je hier niet zijn.
Chapeau!!!!
22-3-2011
prachtig hotel, goede ligging, skibushalte, skiverhuur, skischool (nederlandse les mogelijk), skipasverkoop, bakker, supermarkt alles direct naast de deur, mooie kamers, brandschoon, genoeg handdoeken ook voor zwembad en sauna, is niet nodig om zelf badlakens mee te nemen, heerlijk zeer uitgebreid ontbijt, 'smiddags heerlijke taarten, soep en iets hartigs, geweldige 4 keuze + 4 gangen diners, nette en verwarmde skiberging, geweldige service (met name van Marco!), er werd zelfs een lunchpakket voor ons geregeld omdat we voor het ontbijt gingen vertrekken (is wel handig op zaterdag ivm files!) zeer vriendelijk personeel ook voor de kinderen, kortom een absolute topper!
15-3-2011
Uitstekend in rustig centrum v Nauders gelegen hotel. Luxus zimmer aan de zuidkant gekozen: mooi uitzicht, heerlijk stil. Personeel zeer vriendelijk. Zeer doordachte en attente bediening bij de voortreffelijke maaltijden. Restauant verdeeld over 2 ruimtes, dus niet grootschalig. Meestal 4 keuzemenus, plus salad bar en desert. Drankjes zeer redelijk geprijsd. Vanaf 3 uur jause in de hal/lounge.
Prachtige wellness.
Goede wandelpaden rond Nauders. Leuke dagtochten naar Merano en Samnaun mogelijk. Regelmatige skibus, bijna voor het hotel.