Hotel Bergblick*** in Nauders Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.978 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Nauders > Hotel Bergblick***

Beoordelingen Hotel Bergblick***

-2  °C

30 januari 2012

Hotel Bergblick in de zomer

Hotel Bergblick scoort een 8,1 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bergblick***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bergblick*** in Nauders, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Bergblick*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Bergblick*** met andere accommodaties in Nauders.

35 beoordelingen over Bergblick***

Nogmaals
Trudie van Meurs
4-10-2011 Wij waren 14 dagen in hotel Bergblick we zijn enkel maar zeer tevreden de kamers zeer schoon en we troffen een kamer met een extra zit kamer wat erg fijn was het eten was heel erg goed zeer gevarieerd de eigenaar was aardig en het personeel was geweldig en we hadden het weer ook erg mee

met een groep, Aug. 2011
Leuke hotel
sacaen
18-9-2011 Het is een leuke hotel de ligging is perfekt, de service is goed en het eten ook (we de twee weken niet twee keer de zelfde gegeten). De vorige beweringen dat de oude eigenaar wat nors was hebben wij niet mee gemaakt. hij was erg vriendelijk net als de rest van de personeel. de hotel heeft kinderenvoorzieningen maar ook voor mensen die wat slechter te been zijn. soms is er niemand bij de balie maar in de bar is altijd een van de eigenaren er en die helpt je gelijk.

met een groep, Juni 2011
Goed
gerrit
24-7-2011 was een goed hotel
het eten was heel goed en de bedden ook
de bediening was ook prima

met een groep
Prima hotel voor dito prijs
R, Beijer
25-2-2011 Erg goede prijs/kwaliteits verhouding. de ouders van de eigenaar komen in eerste instantie wat norsig over maar na verdere kennismaking erg prettig als ervaring, kamers met apart zitgedeelte een regelrechte aanrader, lekker ruim groot balkon en nette sauna/relaxruimte, eten prima in orde 4 steeren zeker waard

met een groep
Geen tweede keer
Arend
10-1-2011 Goede kamers, eten was goed. De zoon en dochter en het overige personeel is vriendelijk. De oude eigennaar en vrouw zijn nors en totaal niet vriendelijk. De eigenaar ging uit zijn dak omdat er wat broodkruimels op de grond lagen en sprak de kinderen hierop aan. Wij waren verbaasd.

met partner, Jan. 2011
Jodehahiti Hotel Bergblick
Brigitte en Jan
2-2-2011 Bij aankomst Hotel welkom door eigenaar wij komen al enkele jaren in dit hotel
Maar er kan nog geen kopje koffie af bij aankomst en vriendelijkheid kan wel beter
Onbijt is goed Avondeten met veel sausjes en maaltijdgangen worden erg snel geserveerd
Het hotel zat vol maar een gezellige avond kan er nog niet aangeboden worden
Erg jammer want het kan dan zo leuk zijn in bar/restaurant

alleenreizend
Een topper
mw. J.H. Michel
17-9-2010 Hotel Bergblick was een goed hotel, de kamer was ruim genoeg voor 1 persoon, en de kastruimte was ook ruim genoeg om je kleding op te ruimen en genoeg ruimte voor leggoed.
Het eten was heel goed en de bedden ook.
De bediening was ook prima.

met een groep, Aug. 2010
Gewoon perfect kan niet beter
jeannie
21-8-2010 hotel bergblick in nauders schone kamers,zeer goed eten, gezellige bediening

met partner, Juli 2010
Fantastische plek
kees en ria
13-8-2010 Hotel maakt een zeer nette indruk. Voldoende parkeerplaatsen. Eten erg goed en lekker. Bestaat uit 3 gangen waarvan het hoofdmenu bestaat uit 3 keuze"s. Vriendelijk personeel. Erg ruime kamer met woongedeelte. Voor bergwandelingen een prima uitgangspunt. Een aanrader

met partner, Juli 2010
Het was een uitstekend Hotel
Hennie
1-8-2010 We waren met Touroperator met een excursie met gezelschap het was een fantastische vakantie, we hebben genoten.

met een groep (7)
alleenreizend (2)