Pension Woldrich in Mayrhofen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Pension Woldrich

5,8

Pension Woldrich Mayrhofen im Zillertal

Beoordelingen Pension Woldrich

Brandbergstrasse 355, 6290, Mayrhofen im Zillertal
Pension Woldrich scoort een 7,1 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Woldrich? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Woldrich in Mayrhofen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Pension Woldrich vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Woldrich met andere accommodaties in Mayrhofen im Zillertal.

9 beoordelingen over Woldrich

5,8
met vrienden, Feb. 2012
"Geen aanrader"
johan
11-3-2012 het is ontbijt is slecht, je krijgt 2 harde bolletjes geen wit brood, bruin brood uit die streek wat niet lekker is, vroeg om melk en jus orange ben geen hotel zei maria, moest je apart voor betalen, ze is wel vriendelijk maar daar eten nee weinig krijg je, hygiene; handdoeken je had 6 voor 4 dagen woensdag was de wissel dag er van, die je had gebruikt legde je op de grond maar maria legde die gewoon weer op het rekje voor gebruik weer sorry hoor dat hoort niet zo, waren er met 4 personen nee wij niet weer, zoeken liever dan wat anders daar

met vrienden, Feb. 2012
"Beslist geen aanrader"
johan
10-3-2012 beslist geen aanrader, voor ontbijt je krijgt er 2 harde bolletjes,wit brood was er niet, bruin brood uit die streek was niet te eten, een ei alleen op zondag verder niet weer, vroeg om jus orange en melk moest je apart voor betalen, ben geen hotel zei ze, kreeg de volgende dag wel een kannetje melk er bij, dat was wel aardig weer, maar waren met 4 personen en zat maar voor 2 kopjes in, je had 6 handdoeken voor 4 dagen, als je meer wilde moest je betalen, als je handdoek had gebruikt legje die op de grond, volgende dag kwam zei langs in legde die gewoon weer op het rekje voor gebruik sorry hoor dat hoort niet zo, woensdag werden de handdoeken gewisselt, wou je meer handdoeken dan betalen weer, touroperator mag ook wel in vakantie boek zetten wat je krijgt voor een ontbijt, en niet pas dat je het daar leest als je er bent in een map wat je dan kan verwachten wat je krijgt voor ontbijt, als wij dat voor die tijd wisten, hadden wij daar nooit heen gegaan, wij komen daar niet weer

met partner, Jan. 2012
"Gezellig pension met prima ligging"
Bas en Marlies
23-1-2012 Haus Woldrich is een goed, schoon en rustig pension, prima gelegen t.o.v. pistes en centrum. De kamers zijn ruim. Gastvrouw Maria is zeer attent, accuraat en vriendelijk.
Ons goed bevallen!

met een groep, Jan. 2012
"Leuk als je alleen wilt slapen"
richard
8-2-2012 mooi als je een slaap plaats zoekt,zeer schoon en keurig verzorgd.
maria is een lief vrouwtje .
voor de prijs is het zeker niet te duur.

met partner, Dec. 2009
"PRIMA"
3-1-2010 Wij zijn een week in pension Woldrich geweest. De locatie is prima. De kamers zijn erg netjes en schoon. De ligging ten opzichte van de penkenbahn is goed, een paar minuten lopen. Bushalte is op de hoek, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Het ontbijt was goed. Het bestond uit 2 broodjes, kaas en worst, jam, en thee en/of koffie. De gastvrouw is erg aardig en maakt graag een praatje. Jammer alleen dat er geen tv op de kamer aanwezig is. TIP: boek niet via een reisorganisatie maar rechtstreeks. Via Oad betaalden wij het dubbele van de kamerprijs.

Gert-Jan
30-3-2008 Vriendelijke gastvrouw. Ontbijt is inderdaad eenvoudig maar prima. Kamers zijn ruim en netjes. Busaansluiting naar pistes is perfect. Kortom dikke prima!!

Frauke
4-2-2007 Eenvoudig pension, met zeer eenvoudig ontbijt. Op de hoek veel restaurants/bars. En skibushalte. Ideaal. Te voet met skispullen aan naar de skilift is net te ver. Aardige mensen.

met vrienden, Feb. 2006
JS
8-8-2006 het viel allemaal zwaar tegen na drie nachten werden er 2 van onze vrienden eruit gezet omdat we een beetje te lawaaierig waren de trap is van hout en je moet er als een bejaarde over lopen om geen lawaai te maken verder is het giebied prima te doen leuek barretjes zoals de icebar en de pilzbarmaar we komen volgend jaar niet weer in dit pension

Marita
15-2-2005 Kleinschalig, knus pension. Op een paar straten van het uitgaansleven. De skibus naar verschillene gondels ligt op ongeveer 50m dus erg goed te doen. De kamers zien er erg netjes uit, best ruim en met balkon. Voor 3 personen op 1 kamer is het goed te doen. Een aanrader voor mensen die niet veel uit willen geven aan een accommodatie!