4-3-2011
We hadden dit jaar nog een las minute geboekt, qau prijs niks aan te merken trouwens... :-(
Ondanks dat we dan een last minute hadden, kregen we met eten een plek aangewezen die dan toevallig net leeg was, wij geluk, de 4 dagen op het meest luxe plekje gezeten als maar kon!
Je ziet wel duidelijk dat er 4 verschillende ''niveau's'' van klasse met eten zijn, t eerste is net een oude vreetschuur, en dan steeds iets luxer, tot aan de meest mooist opgedekte tafels, met mooie servetten, rijen bestek... t zijn stomme details maar wel duidelijk te zien!
En volgens mij betaald iedereen het zelfde!
Want goedkope kamers zijn hier niet..
Wel nette kamers trouwens! Weinig oostenrijkse glorie nog hoor, das jammer. maar tis ook zo'n masaal groot hotel.
Dus eten goed, bedden goed, service goed! Eigenlijk niks te klagen
En tis trouwens een heel leuk druk dorp!!
8-12-2010
Geweldig hotel. Ligt centraal in Mayrhofen naast de Penkenlift. Was helaas niet open toen wij er eind oktober waren. Verder een mooi zwembad en wellness ruimte. Kamers zijn netjes en worden goed schoongemaakt. Onbijt en diner waren goed. Iedere dag moet je kiezen uit drie hoofdgerechten (Vlees,Vis of Vegetarisch) Er is zelfs een kinderkaart. Wij gaan zeker een keertje terug. Wij denken echter wel dat het in het hoogseizoen erg druk zal zijn, Maar goed al bij al een keurig complex in een leuke plaats.
12-8-2010
Ik heb de laatste jaren in veel verschillende hotels gezeten in veel verschillende prijsklasse's, maar dit sloeg alles. Gedateerde kamer en het eten was ver onder de maat.
Bovendien een ontzettend klein zwembad.
Voor de helft van het geld heb je in Mayerhofen een betere accomodatie.
Het personeel was wel heel vriendelijk.