Hotel Rose**** in Mayrhofen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.577 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Mayrhofen im Zillertal > Hotel Rose****

Beoordelingen Hotel Rose****

-3  °C

30 januari 2012

Hotel Rose.

Hotel Rose scoort een 8,8 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rose****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rose**** in Mayrhofen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Rose**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Rose**** met andere accommodaties in Mayrhofen im Zillertal.

24 beoordelingen over Rose****

Héérlijk
Wim en Nelly
30-7-2011 voor de derde keer geweest en in één woord het was weer FANTASTISCH.
Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel. Het was ook leuk om Stefan weer te ontmoeten en te ontdekken dat zijn Nederlands spreken weer een heel stuk beter is geworden.

met partner, Mrt. 2011
Super! Kamers echter verouderd.
x
15-3-2011 Hotel Rose is goed bevallen. Het eten is erg goed, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Er is een wellness en solarium, maar de kamers zijn een beetje oubollig. Wel netjes, maar een beetje verouderd en gehorig allemaal. Er zijn verder een skikelder en ondergrondse (ruime) parkeergarage. Er wordt een heel gedeelte (9 suites) bijgebouwd. Het eetgedeelte is al af en dat is erg mooi!
Ik zou het hotel wel aanbevelen als je een keer naar Mayrhofen zou willen. Volgende keer zou ik alleen niet meer voor halfpension kiezen, omdat er in het centrum van Mayrhofen (op loopafstand) ook veel leuke en lekkere eettentjes zitten. Al was het eten wel goed: drie-, vier- of vijf-gangenmenu's die je 's ochtends bij het ontbijt kon kiezen (uit drie of vier alternatieven). Een of meerdere van de gangen (steeds wisselend) was meestal in buffetvorm: saladebuffet, grillbuffet, tiroler buffet, visbuffet of dessertbuffet. Het personeel had ook totaal geen problemen met verzoeken. Ontbijt in buffetvorm (uitgebreid).

met een groep, Jan. 2011
Geweldige accomodatie voor iedereen AANRADER!
Jolanda
14-2-2011 Het mooie Hotel ligt goed ten opzichte van alles.
De skibus stopt op de hoek van de straat, de winkelstraat ligt maar 1 straatje verder een supermarkt naast de deur e skiverhuur als buren.
GEWELDIG.
De bediening was uitstekend, zo ook de service, het hotel is schitterend om te zienen alles is aanwezig op je kamer.
Ben benieuwd naar de aanbouw wat er allemaal bij gaat komen , ziet er groot uit
hipenlijk komt er ook een zwembad

met vrienden, Jan. 2011
Zeer goed hotel.Aanrader!
Henk van Lienden
20-6-2011 Het hotel is ons zeer goed bevallen.Kamer schoon en goed verzorgd.Het eten was subliem,keuzemenu's,buffet en als er dan nog niets van je gading bij zat kon je wat van de kaart uitzoeken zonder bijbetalen.Ontbijtbuffet was zeer goed en uitgebreid,de kok stond s'morgens eieren end. te bakken.Wellnes gedeelte was goed verzorgd en schoon alleen jammer dat er geen zwembad was.Personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam,geen wens te veel.Waarschijnlijk van de winter weer terug naar dit hotel.

met partner, Jan. 2011
Super hotel!!
Esther
28-1-2011 Wij zijn vorige week zaterdag terug gekomen. Sowieso zijn we met het vliegtuig geweest wat het allemaal al een stuk aangenamer maakt :) Konden ook snel in onze kamer. De service is ronduit geweldig!, Kamers, eten, personeel ook super. Mayrhofen is wel duur qua apres ski, en ook ten opzichte van bijvoorbeeld Kaprun, maar dat terzijde. Het is een leuk dorpje en niet echt een gebied voor beginners, maar wel super gezellig. Mochten wij terug gaan naar Kaprun, dan wordt het zeker weer Hotel Rose, we hebben echt niets te klagen :)

met jonge kinderen, 2011
Top plek
Fam. Vedder
5-1-2012 Goed en fijn personeel . Stefan spreekt goed nederlands en is zeer klant vriendelijk . Gezellige kerst gehad

met vrienden, Jan. 2010
Doen !!!!!!!!!!
Sylvia
25-1-2010 Hotel Rose is een geweldig hotel, met een goede ligging t.o.v. de lift en het centrum (skibus stopt op de hoek). De kamer is keurig, het eten is goed en het personeel is zéér vriendelijk en behulpzaam. Kan alleen zeggen ga je naar Mayrhofen boek dan hotel Rose!!! Mayrhofen is een leuk dorp met leuke winkels en apres-ski gelegenheden. Ski-gebied groot met mooie brede pistes.

met jonge kinderen, Jan. 2010
Zeer vriendelijk personeel, mooi hotel.
Fam. Gaal
21-1-2010 De gondel ligt op loopafsfstand (ca. 800 meter), maar de bus stopt ook op de hoek van de straat.
Het personeel is zeer vriendelijk. De eigenaresse hielp ons persoonlijk met het zoeken naar een slee in de skikelder. Ze heeft zelf een zoontje van dezelfde leeftijd als onze dochter. ca 2 jaar. Het sleetje mochten we de hele vakantie gebruiken.
Wel jammer dat het hotel geen speelhoek heeft voor kleine kinderen. Onze dochter had er niet veel te doen.
Het eten is zoals in de meeste 4 sterren hotels in Oostenrijk. Je kon kiezen tussen 2 of 3 verschillende hoofdgerechten. Die zijn dan ook wel lekker, maar de voorgerechtjes zijn niet altijd even smakelijk. Het beste was toch wel de Baurnavond op aankomstdag.
Wij hadden een zeer ruime kamer en een badkamer met ligbad. Het bed was alleen een beetje hard.
Leuke bar, waar je na het skieen gezellig kan drinken en waar je mag roken. Ik miste alleen wel een tiroleravond. Stond namelijk in de reisbeschrijving dat die er wel zou worden gehouden.

met partner, Juli 2009
Goed hotel en zeer gastvrij een dikke aanrader
Arie
4-1-2011 Een prachtig hotel met grote kamers en fantastisch personeel. Eten is goed en accomedatie ligt vlakbij liften en het centrum.

met partner, Apr. 2009
Heerlijk hotel
Scheepstra
15-4-2009 Wij hebben ons goed vemaakt in dit hotel, goede faciliteiten, zeer vriendelijk personeel, het eten is goed en wij hadden een mooie kamer met balkon aan de voozijde van het hotel in de zon. Wij verbleven hier in de week van Pasen, het skien in mayrhofen werd wat minder, een klein half uurtje met de auto vanaf mayrhofen ligt de Hintertuxer gletjer, prachtige pistes en gezellige apres ski. Mayrhofen is een echte aanrader, hele leuke en gezellige winkelstraat en lekker levendig!

met een groep (1)