Hotel Neue Post**** in Mayrhofen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Neue Post****

2 juni 2012

Hotel Neue Post**** Mayrhofen im Zillertal

Beoordelingen Hotel Neue Post****

Haupstraße 400, 6290 , Mayrhofen im Zillertal
Hotel Neue Post scoort een 9,3 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Neue Post****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Neue Post**** in Mayrhofen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Neue Post**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Neue Post**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Neue Post**** met andere accommodaties in Mayrhofen im Zillertal.

7 beoordelingen over Neue Post****

met een groep, Juli 2010
"Mooi hotel en voor herhaling vatbaar"
Fam. Theunissen
21-7-2010 Goede en vriendelijke bedienig door het hele hotel.
Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook op de hotelkamers
Alleen jammer dat er nergens in de eetzalen airco aanwezig was.

met partner, Jan. 2010
"Rokersparadijs"
Familie Mertens
1-3-2010 Wij houden een dubbel gevoel over aan dit hotel. Enerzijds is het fijn klassehotel maar anderzijds stoot het ons af omwille van een aantal zeer storende elementen.
De kamer was zeer mooi, groot en proper. Ons zoontje van 5 had een echt bed en niet zo'n een tot bedje omgevormde zetel. Grote badkamer met bad/douche en het toilet was volledig apart. Grote tv en veel bergruimte.
Het personeel was super vriendelijk. Ons zoontje eet niet alles maar zij toverde zijn lievelingskost alsof het niets was, zonder meerprijs. Ons eten daarentegen. De eerste 2 dagen was het echt niet lekker de volgende drie ging het wat beter.
De prijs van de drank valt wel goed mee.
Het zwembad was groot genoeg en zeer mooi ingericht. Het welnessgebeuren was wat klein voor zo'n groot hotel. 1 kleine sauna , 1 'koude', stoombad en twee, tegen betaling, whirlpools.
HET GROTE NADEEL:ROKEN. In het restaurant, bar, ontspanningszaal, overal mocht gerookt worden.
Skibus stopt vlak aan het hotel.

met jonge kinderen
"Oostenrijkse gezelligheid en goede service"
Helen Apeldoorn
2-4-2009 Wij gaan hier nu een paar jaar met heel veel plezier naartoe. Lekker gezellig hotel wat de juiste sfeer heeft. Fijne kamers, lekker eten, service, waanzinnig zwembad. Elke avond gezellig live muziek. Al het personeel groet je en leer je snel kennen. I.c.m. met het super skigebied en een gezellig dorp hoef ik nergens anders meer heen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Neue Post**** bij:

met jonge kinderen, Jan. 2009
"Fantastisch!"
Fam Baas
11-2-2010 Hotel Neue Post ademt in één keer Tirol uit. Zeer luxe hotel met alle denkbare faciliteiten. (Zwembad, wellness!)
Kamers zijn goed en het eten is voortreffelijk.
Service buitengewoon goed!

Joop en Truus
7-1-2008 Fantastisch hotel! Ik kom hier al jaren met mn vrouw en we willen niks anders meer. Alles is van grote klasse

Monique
2-9-2007 We zijn al meerder keren naar dit mooie hotel geweest, en gaan er iedere keer met plezier weer naar toe! Alles klopt daar gewoon, de oostenrijkse gezelligheid, de vriendelijkheid van het personeel, lekker eten, leuke huisbar en vooral niet te vergeten het zwembad en de sauna !! Overheerlijk !!! Dit hotel is een echte aanrader !

met een groep, Jan. 2000
"Super hotel"
Paul
19-8-2010 zeer mooi hotel met een goed ontbijt en diner. De kamers zijn groot en schoon. Verder is er een mooi zwembad binnen en buiten en een sauna waar je na het skieen lekker de spieren kunt verwennen. Zeker de moeite waard.