22-2-2009
Appartement Laura is een erg leuk appartement,alles was in samenwerking met Husk erg goed geregeld,het juiste appartement was voor ons beschikbaar,prijsverhouding is goed,broodjes service is aanwezig,het ligt dan wel iets verder van de piste,maar je ligt in een heerlijk en mooie bosrijke omgeving.Skibushalte is op ongeveer 200 meter.de skibus komt ieder kwartier,en dan ben je in een kleine 5 minuten rijden bij de penkenbahn/ahornbah.voor mij zeker voor herhaling vatbaar.Aardige eigenaren.klein - puntje de hele week dezelfde handoeken gehad,verder totaal geen op of aanmerkingen over appartement Laura.
12-8-2008
Erg goed appartement. Wij hadden een super groot terras, dit was erg fijn om lekker op te zitten. Appartement erg schoon en goede bedden. Als je binnen door naar het centrum loopt is het 7 min lopen en dan sta je in het midden van het centrum. Wij hebben niets van andere appartementen gehoord. En toch waren alle appartementen verhuurd. Snap dus echt het verhaal van de vorige schrijver niet.
24-3-2008
ongelofelijk schoon! Zeer aardige eigenaar! TOP.
erg ruime appartementen, alles aanwezig