Pension Kofler** in Mayrhofen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Pension Kofler**

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Kofler**

Dornaustrasse 607, A-6290, Mayrhofen im Zillertal
Pension Kofler scoort een 7,6 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Kofler**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Kofler** in Mayrhofen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Kofler** met andere accommodaties in Mayrhofen im Zillertal.

6 beoordelingen over Kofler**

met vrienden, Feb. 2009
"Eenvoudig maar toch goed"
Eric
27-10-2009 Pension Kofler is een eenvoudig pension met eenvoudige kamers. Echter wel schoon. 's Ochtends staat het (karige) ontbijt voor je klaar. 2 harde broodjes per persoon. Beleg is zeer minimaal. Ligging t.o.v. de pistes is redelijk goed.

met vrienden, Jan. 2007
"Aardige mensen"
Stijn
3-9-2008 super aardige mensen die Koflers!
Goede prijs/ kwaliteit verhouding, wij hadden via een touroperator geboekt!

Biem en Natahnja
6-3-2006 Prima pension voor mensen die alleen een slaapplaats nodig hebben. Ideale ligging bij de penkendaan.Het ontbijt is simpel maar je kan er meer als genoeg eten. Gast vrouw en heer zijn super vriendelijk. we moesten onze kamer om 09:30 verlaten maar we konden smiddags gewoon douchen en omkleden na het snowboarden in een speciale ruimte.Onze bus vertok pas om 00:30 maar we mochten de gehele dag gebruik maken van de ontbijtruimte om te wachten.

Freek
8-2-2006 Prima prijs/kwaliteits verhouding. Het is uiteraard niet luxe, maar dat kan ook niet voor dat geld.
De kamer zijn schoon en netjes. Inderdaad heerlijk balkon. Wat betreft het ontbijt, dat is wel een verbeter puntje.
De ene dag kaas, volgende dag worst als beleg en that's it! Maar goed, wij haalde gewoon ons eigen beleg in het centrum, prima toch.
Verder is Mayerhofen gewoon een super leuke plaats om op wintersport te gaan. Mooi gebied en ontzettend gezellige apres-ski in de Speak easy, daarna lekker eten in het naast gelegen restaurant. Wij gaan dit jaar zeker weer terug...

Inge
4-1-2006 Pension ligt dichtbij de Penkenbahn en het centrum. Kamers zeer ruim met mooi balkon. Ontbijt een beetje karig. Ieder 2 broodjes en that's it. Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Mayrhofen is een zeer leuk dorp om heen te gaan. Genoeg te doen in de avonduren.

tevreden klant
25-8-2005 een prima accomodatie wanneer je niet al
te veel eisen stelt aan luxe. De mensen zijn zeer vriendelijk en willen je overal mee helpen. Ook toen wij om 05.00 uur 's ochtends naar huis reden, hadden ze zelfs ontbijt klaar gezet voor ons. De skit lift is op een paar minuten lopen net zoals het centrum. De apres ski is prima