8-2-2006
Prima prijs/kwaliteits verhouding. Het is uiteraard niet luxe, maar dat kan ook niet voor dat geld.
De kamer zijn schoon en netjes. Inderdaad heerlijk balkon. Wat betreft het ontbijt, dat is wel een verbeter puntje.
De ene dag kaas, volgende dag worst als beleg en that's it! Maar goed, wij haalde gewoon ons eigen beleg in het centrum, prima toch.
Verder is Mayerhofen gewoon een super leuke plaats om op wintersport te gaan. Mooi gebied en ontzettend gezellige apres-ski in de Speak easy, daarna lekker eten in het naast gelegen restaurant. Wij gaan dit jaar zeker weer terug...
4-1-2006
Pension ligt dichtbij de Penkenbahn en het centrum. Kamers zeer ruim met mooi balkon. Ontbijt een beetje karig. Ieder 2 broodjes en that's it. Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Mayrhofen is een zeer leuk dorp om heen te gaan. Genoeg te doen in de avonduren.
25-8-2005
een prima accomodatie wanneer je niet al
te veel eisen stelt aan luxe. De mensen zijn zeer vriendelijk en willen je overal mee helpen. Ook toen wij om 05.00 uur 's ochtends naar huis reden, hadden ze zelfs ontbijt klaar gezet voor ons. De skit lift is op een paar minuten lopen net zoals het centrum. De apres ski is prima