15-3-2011
Nieuw, net en schoon appartement wat nog niet zo lang geleden is gerenoveerd. Begane grond: Toilet met grote wasbak en spiegel, keuken van alle gemakken voorzien met zithoek en woongedeelte met slaapbank. In de gang een stapelbed. 1e etage: 2 slaapkamers en de badkamer met 2e toilet. Grenzend aan woonkamer een terras. Lekkere bank en stoelen i.p.v. een zithoek. Aparte ruimte voor drogen van ski's en schoenen.
Appartement is wel redelijk gehorig.
In het centrum, maar toch rustig gelegen. Bakker om broodjes te halen 's morgens zit naast het appartement. Eigen parkeergarage. Onze auto met skibox was te hoog voor parkeergarage. Van de vriendelijke en behulpzame eigenaar mochten we daarom de auto voor de deur, op het binnenplaatsje, laten staan. Naar de lift ong. 10 min lopen. Op 100 m afstand vertrekt ook een skibus. Treinstation op 5 min lopen, waar vandaan bussen en treinen vertrekken naar andere skigebieden.
15-2-2011
Een erg fijn chalet, voor 6 persoon prima. Boven 2 2persoons kamers en badkamer. Beneden stapelbed, zithoek met tv en keuken. Ziet er allemaal erg schoon en netjes uit. Ook erg fijn dat ze een eigen parkeerkelder hebben die volledig afgesloten is. Lopen naar penkenbaan is max 10 minuten dus wel te doen. Tip: boven op de berg ski's neerzetten, dan hoef je er niet mee te sjouwen!
13-2-2011
Chalet Helene was voor ons echt een perfecte accommodatie. zo kwamen wij op zaterdag om 8 uur aan, en voelde de eigenaar zich bezwaard dat ze nog aan het schoonmaken waren, en wij er niet meteen in konden. meneer heeft er voor gezorgd dat we er 2 uur later al in konden. terwijl dit bij de meeste pas om 3 a 4 uur kan. verder was het gezellig ingericht en volgens mij een jaar of 2 pas gerenoveerd. verder was alles echt super schoon. met 5 minuten lopen ben je bij de gondellift.
kortom: wij hebben er een super week gehad, en het was erg goed.