6-2-2012
Prima hotel voor mensen die er over het algemeen alleen zullen overnachten. Het personeel is zeer vriendelijk, leuke jonge dames trouwens. Bij binnenkomst heb ik om een kamer met gescheiden bedden gevraagd, wat niet slim was. Dit zijn namelijk de kleinste kamers die zij daar hebben. De andere kamers zijn bijna allemaal uitgerust met een lekkere bank, deze helaas niet.
Het ontbijtbuffet is simpel, niet uitgebreid, maar goed genoeg om de ochtend mee te starten. Verder staat er een tv waar je NED 1 kunt ontvangen en de webcams op de pistes. Wij hebben het hier prima naar ons zin gehad, maar ben je op zoek naar luxe dan is dit geen aanrader.
10 minuten lopen naar de piste (penkenbahn), de bus stopt voor het hotel. Materiaal te huur bij de receptie. Kachel staat er overigens altijd op 25 graden!
9-1-2012
Dit goedkope hotel met dito ontbijtbuffet ligt direct naast de schlecker en de billa supermarkt. De ski's kun je in het hotel huren en bij het nabijgelegen restaurant Edelweiss kun je heerlijk eten.Wel is het personeel overwegend vriendelijk. Dat waren de pluspunten. Onze kamer 401 was 6 pers maar dan is er geen plek om gewoon te zitten, Ook een plek om de jassen op te hangen ontbrak en moesten we steeds via een achteruitgang naar binnen en buiten omdat overdag de ontbijtruimte afgesloten was en je dan niet in de hal kon komen. Er was een bar maar deze was altijd gesloten! Dus het was echt alleen een slaapplaats maar dan op vrij harde bedden zodat je blij was dat je weer op mocht staan om te skiën. Dat ging prima: skibus stopt voor de deur.
Mayrhofen is top maar dit leuk ogende hotel nooit weer, ondanks het vriendelijke personeel.
24-3-2010
In maart 2010 hebben we met 3 heren in hotel Postschlossl een lang weekend verbleven. Gezien de voorgaande reacties op Zoover waren onze verwachtingen erg laag. Blij waren wij verrast toen we onze kamer in mochten, alles splinternieuw! Prima hotel dus met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij alleen de Lobby en het restaurant nog een opfrisbeurt kan gebruiken.
De ligging tov de Penkenbahn/Apres ski is goed (5-10min lopen).
Over het eten kunnen we niet oordelen, gezien wij hier geen gebruik van hebben gemaakt.