25-2-2008
vonden het heel leuk, aardige mensen ondanks al het commentaar eten fantastisch kamers goed en groot genoeg lekker bad en fohn op de badkamer
goede bedden top bar en gezelligheid veel vaste gasten, begrijp het commentaar van anderen niet,
rond half acht wordt het druk met gasten van buitenaf en moet je weleens even wachten logisch toch, gaan hier zeker nogeens naartoe
11-2-2008
Ontvangst is slecht hebben zeker een kwartier gezeten voordat iemand ons kwam helpen had het eerder druk met haarzelf.
Kamers zijn goed,vooral de badkamer erg groot.
Eten is Prima en genoeg,bediening is vriendelijk.
Skiberging is niet aanwezig of moet die gang zijn waar je je spullen moet stallen.
ligging van hotel is wel goed tegenover station en bushalte en aan te lopen naar gondel.
Cijfer dat ik geef is zo laag omdat:Mevrouw erg onvriendelijk is en vooral niet behulpzaam en haar eigen erg belangrijk vind en nog belangrijker dan de gast.Vragen worden niet beantwoord maar voorzien van een blik van sodemieter maar op!.
Eindoordeel:goed hotel wanneer mevr er niet is!
24-1-2008
Wij zijn in januari in dit hotel geweest. We waren overboekt in een ander hotel en hadden dus niet zoveel keus.
Hotel viel ons erg mee.
Inderdaad geen lift en als je slecht ter been bent kan ik mij voorstellen dat 3 trappen oplopen niet handig is.
Kamer was OK. Nette badkamer en lekkere bedden.
Wij hebben niets gemerkt dat de half pensiongasten in een hoekje gedrukt werden en alles snel moest. Wij konden rustig blijven zitten zolang we wilden.
Eten was goed.
Sauna is nieuw en zag er goed uit. De infra rood stelt niets voor maar de finse sauna is goed.
Verwacht geen mega grote sauna.
Mooi een kleine relaxruimte erbij.
ski kelder stelt niets voor inderdaad. Wij hebben onze spullen boven op de berg achter gelaten in een locker. Ideaal, geen gesleep met spullen.
Ski bus stopt voor de deur maar je loopt in 10 min. naar de gondel.
Wij hebben er een goede vakantie gehad!