1-4-2013
De eigenaresse is niet klantvriendelijk. Wij hebben meerdere onaangename ervaringen met deze 'dame' meegemaakt:
- Tijdens het afrekenen vd hotelrekening bleek een vd bonnen niet correct te zijn (dit had alles te maken met het systeem zoals dit door de eigenaresse is bedacht). Vervolgens werd onze ober erbij gehaald en gingen eigenaresse en ober op ongeneerde wijze tegen elkaar tekeer waar wij bij stonden. Uiteindelijk heeft de ober uit eigen zak de bon moeten betalen
- ochtend na uitchecken kregen wij van eigenaresse direct de vraag wanneer wij terug zouden reizen (busreis), dit was helaas pas in de avond. Wij waren haar duidelijk 'te veel'
- Paraplus zijn ter beschikking gesteld door het hotel, enkel voor de GASTEN. Als je dus bent uitgecheckt maar nog wel in het hotel verblijft mag hier GEEN gebruik van worden gemaakt.
- geen saladebuffet bij diner, zoals aangegeven bij het boeken
- geen turks stoombad, aangegeven bij boeken
- kwaliteit vh diner viel tegen
- ontbijt is vrij beperkt
3-5-2011
Wij (moeder en volwassen zoon) waren 1e week maart 2011 in Landhaus Carla te gast en zijn erg tevreden! Een hartelijk ontvangst, we kwamen al om 1 uur aan maar werden gelijk naar onze kamer gebracht, goede informatie omtrent huisregels. Iedere avonds heerlijk gegeten!
Kortom een heerlijke vakantie en verblijf bij "Frau Carla" en haar familie leden en medewerkers. Wij komen hier zeker terug!
23-8-2011
Goede en schone appartementen. In het neben huis mooie en grote kamers. Eten is er goed. Mooie omgeving rn ski bus stopt op 100meter van Carla.
goed te doen daar.