Chalet Brugger in Mayrhofen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 9.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.650 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Mayrhofen im Zillertal > Chalet Brugger

Beoordelingen Chalet Brugger

-5  °C

10 februari 2012

9,6
Chalet Brugger Mayrhofen im Zillertal

Chalet Brugger scoort een 9,4 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Brugger? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Brugger in Mayrhofen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Chalet Brugger vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Chalet Brugger met andere accommodaties in Mayrhofen im Zillertal.

19 beoordelingen over Brugger

GEWELDIG!!
de Graaf
18-7-2011 Wat een geweldige huis met een geweldige ligging.
Ik kan er niet meer van zeggen als dat het geweldig was.
Ze hebben de ZOOVER-award meer dan verdiend.
Een paar minuten lopen naar de Penckenbahn en naar de Ahornbahn.Ook in Mayrhofen zelf ben je in een paar minuten. Met de Zillertall-kaart zijn de banen lekker voordelig te doen en het wordt allemaal keurig geregeld bij de receptie.
Ook de broodjesservice is geweldig. Lekkere verse broodjes voor 8 uur aan de klink van je voordeur. Ook op zondag.

met oudere kinderen, Juli 2011
Aan te raden!
Fam. te Rietstap
21-7-2011 Wij hebben met ons gezin twee weken hier doorgebracht. Prachtig appartement, ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Dichtbij centrum en toch je rust. Bij elk appartement een bbq en comforatabele stoelen en ligbedden (met kussens) buiten. De eigenaars doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Kortom: een aanrader!

met vrienden, Mei 2011
Zeer goed onderkomen, beetje saai dorp in mei
Columbus
9-5-2011 We hebben een paar dagen genoten van een chalet de Luxe, d.w.z. een woning met sauna. De accomodatie is ons prima bevallen; veel ruimte, veel uitrusting, leuke groenvoorziening, schoon en zeer degelijk afgewerkt. Prima broodjesservice. Helaas zijn in het dorp veel restaurants en winkels in de maand mei gesloten. Ook de skiliften waren buiten gebruik. Een beetje saai daarom ook. Gelukkig hadden we prachtig weer, konden we heerlijk zitten op ons terras, beschikten we over RTL4 etc. ontvangst en hadden we geen last van buren. De bezettingsgraad was erg laag. Het dorp moet het vooral hebben van de wintersport. Het zomerseizoen, en daarmee het aanbod, start in juni. Voor meer pittoreske plaatsen moet je toch wat kilometers maken.

De beste prijzen en lastminutes voor Chalet Brugger bij:

met een groep, 2010
Dit is vakantievieren
mn Kaman
24-8-2010 Chalet Burger is zeer ruim. Strakke inrichting met authentieke details. Goed schoon opgeleverd. Ruim voorzien van linnengoed, handdoeken meeneen is niet nodig. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben er heerlijke weken doorgebracht. Een aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2010
Prachtig chalet Topper!
marianne
2-9-2010 Wij zijn hier in augustus geweest.
Chalet is helemaal af!
Inrichting gezellig en ruimte voldoende.
Parkje/tuin prachtig en verzorgd aangelegd.
Zeker de zomerprijs is een 12 waard!
Zeer vriendelijke eigenaren.
Een 8 voor kindvriendelijk is, omdat er geen speciale voorzieningen voor kinderen zijn, zoals bv een speeltuintje, maar kinderen die wij gezien hebben hebben zich uitstekend vermaakt met beekje en lekker en veilig rondfietsen.
Wij waren met pubers die vonden het helaas behoorlijk saai daar. Het dorp is gezellig en levendig maar heel veel oudere mensen daar, voor hen is er absoluut niks te doen in de avond , tenzij je als puber van Tyrolermuziek houdt. Zwembad is voor jeugd wel erg leuk, leuke glijbanen. Omgeving schitterend, wij gaan ,zonder kids, zeker nog een keer terug naar chalet Brugger

met jonge kinderen, Juli 2010
Prachtig chalet met een goede service
Familie Heuveling
4-8-2010 We hebben ons in juli 2010 uitstekend vermaakt op deze locatie. Het chalet (comfort) is prachtig, de luxe is waarschijnlijk nog mooier (conform de plaatjes op Internet). Het chalet comfort biedt echter voldoende luxe, het is nl. van alles voorzien. Wij hadden een chalet vooraan met uitzicht op de bergen en een eigen tuintje. De andere chalets staan wat meer bij elkaar, dus minder uitzicht op omgeving, maar wel weer met een leuk waterstroompje voor de deur waarin de kinderen veel spelen. Super grote badkamer boven en ruime slaapkamers. Vriendelijke mensen ! Paardrijles op de Finkenberg voor de kinderen is erg leuk. Volgend jaar weer, maar dan 2 weken!

met een groep, Juli 2010
Supervakantie!
Fam.van Veelen
16-8-2010 2 week in eenn chalet gezeten. Fantastisch! wat een ruime chalets. Wij waren met 7 personen en hadden echt alle ruimte.
Alles was superschoon en mooi en nieuw nog!
Leuke beek in het parkje waar de kinderen zich goed hebben vermaakt!
Heerlijk ook 2 badkamers als je met zoveel personen bent.
Wij willen zeker nog wel een keer! de omgeving was ook prachtig.

Super appartement
Sandra
7-3-2010 Wij zaten met z'n 8en in een chalet. Zag er erg verzorgd uit en alles was keurig schoon. Chalet is ruim opgezet. Grote slaapkamers (heerlijke bedden), ruime badkamers (altijd warm water!) en riante woonkamer. Ook voldoende ruimte voor het opbergen van skies, tassen etc. Pantoffeltjes lagen voor ons klaar en we kregen een keurige uitleg. over het appartement. Broodjesservice werkte erg fijn en was helemaal niet duur.
Enig nadeel is dat het een minuut of 5 lopen is naar de gondel. Is natuurlijk niet veel, maar met skischoenen aan en je skies op je nek is 5 minuten al best lang. Desalniettemin een enorme aanrader!

met vrienden, Jan. 2010
Van alle gemakken voorzien
Maikel
24-1-2010 Van 15 tot 23 januari hebben wij met zeven personen in een comfort chalet gezeten.
Het chalet was netjes, compleet en qua ruimte meer dan genoeg.
De kelder was netjes en zeer ruim, met verwarmde skilockers.
De slaapkamers waren netjes, maar de bedden niet optimaal. (kleine dekens, harde matrassen en dunne kussens).

Afstand tot de penckenbaan-lift is ongeveer 5 tot 7 minuten lopen, wat opzich prima te doen is. (zelfs in ski-outfit).

Keuken is compleet en groot genoeg om lekker in te zitten en een maaltijd te bereiden.

Minpuntje: Halverwege de week zouden de handdoeken en beddenlakens verschoont worden, maar helaas is dat bij ons niet gebeurd. Daardoor een week met 1 grote en 1 kleine handdoek moeten doen per persoon.

Pluspunt: Voor een klein bedrag worden s'ochtends op bestelling bolletjes aan de deur gehangen. Ideaal voor een snel en goed ontbijt.

Wat ons betreft een aanrader!

met jonge kinderen, Jan. 2010
Wij hebben hier een super vakantie gehad!
sandra
5-2-2010 Bij aankomst bij de receptie zagen we het al: dit wordt een top vakantie!
En inderdaad, de ontvangst was goed, vriendelijk en behulpzaam. Het chalet
was perfect, we hebben nog nooit zo'n grote trap in een vakantiehuis gezien. Ook het sanitair, de slaapkamers en de ping-pong tafel in het souterain waren super.
De weg naar de gondel was redelijk te doen. Onze kleine meid van 2 jaar had er af en toe wat moeite mee. Maar dat werd weer goed gemaakt door de behulpzaamheid van de lokale bevolking. De broodjes service is ideaal, voor half acht hangen de broodjes ( warm en vers) aan de deurklink!
Een klein aandachtspuntje: een traphekje in het chalet was niet aanwezig, verder was alles voor de kinderen te verkrijgen.

9,6

met een groep (2)