24-8-2010
Chalet Burger is zeer ruim. Strakke inrichting met authentieke details. Goed schoon opgeleverd. Ruim voorzien van linnengoed, handdoeken meeneen is niet nodig. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben er heerlijke weken doorgebracht. Een aanrader!
2-9-2010
Wij zijn hier in augustus geweest.
Chalet is helemaal af!
Inrichting gezellig en ruimte voldoende.
Parkje/tuin prachtig en verzorgd aangelegd.
Zeker de zomerprijs is een 12 waard!
Zeer vriendelijke eigenaren.
Een 8 voor kindvriendelijk is, omdat er geen speciale voorzieningen voor kinderen zijn, zoals bv een speeltuintje, maar kinderen die wij gezien hebben hebben zich uitstekend vermaakt met beekje en lekker en veilig rondfietsen.
Wij waren met pubers die vonden het helaas behoorlijk saai daar. Het dorp is gezellig en levendig maar heel veel oudere mensen daar, voor hen is er absoluut niks te doen in de avond , tenzij je als puber van Tyrolermuziek houdt. Zwembad is voor jeugd wel erg leuk, leuke glijbanen. Omgeving schitterend, wij gaan ,zonder kids, zeker nog een keer terug naar chalet Brugger
4-8-2010
We hebben ons in juli 2010 uitstekend vermaakt op deze locatie. Het chalet (comfort) is prachtig, de luxe is waarschijnlijk nog mooier (conform de plaatjes op Internet). Het chalet comfort biedt echter voldoende luxe, het is nl. van alles voorzien. Wij hadden een chalet vooraan met uitzicht op de bergen en een eigen tuintje. De andere chalets staan wat meer bij elkaar, dus minder uitzicht op omgeving, maar wel weer met een leuk waterstroompje voor de deur waarin de kinderen veel spelen. Super grote badkamer boven en ruime slaapkamers. Vriendelijke mensen ! Paardrijles op de Finkenberg voor de kinderen is erg leuk. Volgend jaar weer, maar dan 2 weken!