Appartement Bergkristall*** in Mayrhofen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Bergkristall***

Appartement Bergkristall*** Mayrhofen im Zillertal

Beoordelingen Appartement Bergkristall***

Laubichl 133, 6290, Mayrhofen im Zillertal
Appartement Bergkristall scoort een 8,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Bergkristall***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Bergkristall*** in Mayrhofen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Appartement Bergkristall*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Bergkristall*** met andere accommodaties in Mayrhofen im Zillertal.

7 beoordelingen over Bergkristall***

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Fijn appartement bij camping"
fam. warmenhoven
6-2-2010 we zijn hier 2 weken geweest met jonge kinderen en hebben het er erg naar onze zin gehad. de ligging bij de camping vonden we ideaal. we konden er van het zwembad, speeltuintje gebruik maken. aardige eigenaresse, op loopafstand van mayrhofen. 1 keer per week live muziek bij het restaurant op de camping. appartement was schoon en ruim. ideale plek voor een heerlijke vakantie. in de omgeving is genoeg te doen.

daniella
18-3-2008 Top appartementen. Zeer goede kwaliteit. Aardige eigenaresse.
Heerlijke broodjes halen bij de winkel om de hoek.
Parkeergarage onder appartementen.
Zeer goede en mooie wellness, allemaal gratis.
Mayrhofen ligt op 10 minuten lopen.
Diverse liften met de auto of skibus goed bereikbaar.
Voor herhaling vatbaar!

met vrienden, Mrt. 2008
dvegmond@hotmail.co...
19-3-2008 Prima appartement, zeer ruim en goed ingericht. 10 minuten lopen naar het dorp, goed te doen dus. De winkel op de camping heeft elke morgen om 07.00 al heerlijke verse broodjes. En ook voor andere boodschappen kun je er goed terecht. De sauna in de kelder van het complex is hagelnieuw en verdient een 10!
Een verblijf in dit appartementenhotel is zeker aan te bevelen.

chantal
7-1-2007 TOP, luxe, zeer schoon en netjes.
Enige minpuntjes:
Wij zaten in appartement Edelweiss (7 personen).
Was wel wat aan de krappe kant (maar wel knus daardoor). Bedbank in huiskamer sliep voor geen meter!!

Familie, Mrt. 2006
Heidy
30-12-2006 Geweldig appartement. Super vriendelijke en gastvrije eigenaars.
Bed-badlinnen inbegrepen zoals ook vaatwastabletten. Broodjes service.
Goede rustige ligging, net buiten het dorp aan de rand van een bos, mooi om te wandelen.
Skibus in de buurt, maar met de auto ben je in minder dan twee minuten bij 2 dalststions (Pencken en Horberg). Dalstation naar de Horberg perfect parkeergelegenheid en 6 persoonsgondels waar je in kunt zitten.
We hebben dit appartement alweer geboekt voor volgend jaar.

Kim
31-1-2005 Top appartement, wij zijn hier vorig jaar geweest en hebben het super naar onze zin gehad. Een echte aanrader!!!!!

GCCN
5-8-2004 Geweldig apartement...niet in het centrum, maar op een minuutje of 15 lopen van de lift. Skibus in de buurt. Alles zit erop en eraan, van magnetron tot vaatwasser. Zeer aardige eigenaars. Volgens jaar is alweer geboekt!