Hotel Andrea**** in Mayrhofen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.588 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Mayrhofen im Zillertal > Hotel Andrea****

Beoordelingen Hotel Andrea****

-5  °C

10 februari 2012

Hotel Andrea**** Mayrhofen im Zillertal

Hotel Andrea scoort een 9,2 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Andrea****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Andrea**** in Mayrhofen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Andrea**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Andrea**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Andrea**** met andere accommodaties in Mayrhofen im Zillertal.

16 beoordelingen over Andrea****

Vriendelijke ontvangst
regina
7-3-2010 pluspunten : vriendelijke ontvangst, grote nette kamers, ligging tov de pistes
wat het eten betreft zijn wij toch wat teleurgesteld, ontbijt elke dag hetzelfde(geen ontbijtkoeken)en 's avonds geen saladebar, wat normaal gezien in Oostenrijk toch gebruikelijk is; verder eten ok,gewoon goed.

met partner, Mrt. 2009
Geweldig hotel
JC van Keulen
7-4-2009 Zelden deze perfecte combinatie gehad = mooie grote kamers met separaat toilet - zeer goed diner en uiterst vriendelijke en behulpzaam personeel. TOP MET HOOFDLETTERS

Klasse
Henk en Maaike
22-2-2009 We zijn net terug, geweldige ervaring,
Thomas Gaby(eigenaars)Eva en Saskia, bedankt, we hebben ons bij jullie thuis gevoeld, met Thomas een fakkel optocht gelopen, we hadden half pension, iedere avond lekker gegeten, mooie kamers, zie je maar zelden,je loopt zo naar beide pistes,kortom
een echte aanrader, we komen zeker terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Andrea**** bij:

Weeral een verrassing
geert
22-12-2008 Na een jaartje nog eens terugkomen naar een plaats waar je weet dat het goed is is altijd aangenaam. Het personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam ingesteld. Niets is hen teveel gevraagd! Thomas en Gabby(eigenaar) doen echt hun uiterste best om het de toeristen een zo rustig mogelijke vakantie te laten beleven.
Het eten is altijd een verrassing die toch op een speciale manier naar voren wordt gebracht.

Ook de kamers zijn altijd heel mooi ingericht. Om nog maar te zwijgen van de sauna na een dag skiën is dit echt wel welkom. Blijkbaar zijn hier al meerdere mensen nog eens terug op vakantie geweest. Ik zou het iedereen aanraden.

Ook een dankwoordje voor Eva die altijd zorgt voor het zonnetje in huis en zo samen met het ontbijt je dag al voor een groot deel goedmaakt. P.s.: Eva staat meestal in voor het ontbijtbuffet.

met oudere kinderen, Dec. 2008
Prima hotelletje!
Denise
21-9-2009 We hadden een grote, familie kamer! Nette kamer, met twee slaapkamers. Ene kamer uitzicht op piste. Sauna is prima! Ontbijtzaal beetje ongezellig, maar prima voor ontbijt. Te sober voor het avondeten, daarom raden wij aan om voor 's avonds een tafeltje te reserveren beneden. Eten was prima, veel culinaire experimenten!
Aardige gastvrouw en heer! Piste aan hotel en 500 m lopen bij andere lift. Super mooi skigebied, veel variatie! Leuk en druk plaatsje!

Schitterend hotel, perfect personeel en eigenaren
Janou en Bas
23-7-2008 Een schitterende vakantie gehad in Andrea. (juni/juli 2008) Hotelbaas Thomas heeft 2 keer in de week wandelingen georganiseerd, aangepast aan de hotelgasten op dat moment. Personeel is uitermate vriendelijk en oprecht. Eten is elke avond weer een verrassing, met een heerlijk glaasje schnaps als afsluiting van het diner! Voor herhaling vatbaar!

met partner, Juli 2008
Een aanrader!
Janou en Bas
14-7-2008 We zijn 2 weken op vakantie geweest in dit zeer fijne hotel met een persoonlijke sfeer.
Alles klopt; eten, kamers, sfeer, behulpzaam + vriendelijk personeel, ligging van het hotel.

Wij hadden een suite geboekt en dat is een echte aanrader!

De 2 terrassen van het hotel zijn echt mooi. Er worden veel gezellige uurtjes doorgebracht door alle gasten.

Hotelbaas organiseert 2 schitterende wandelingen per week.

Kortom zeer tevreden; een echte aanrader!

geert+piet
25-12-2007 Prachtig hotel dat vooral aandacht schenkt aan een goede menukaart. Vooral het ontbijt kan bijna nergens anders beter!!! Keuze te over!!
Vriendelijke bediening en eerlijk- en behulpzaam personeel!
Vooral kortbij de liften en altijd een behulpzame hotelbaas!!

wagemans geert
21-8-2007 Zeer goed-en praktisch hotel. Zelfs de hotelbaas maakt in de zomer tijd om kostenloos wekelijks een wandeling in te lassen!
Meer dan voldoende eten toch betaalbaar.
Zeker voor herhaling vatbaar!

met vrienden, Juni 2007
Jack Wijckmans
29-6-2007 Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die kritiek geven op het eten, het was wederom uitstekend zeer gevarieerd, 3 keuze menu en 4 gangen. Hoteleigenaar Thomas had weer een goed uitgestippelde en zeer mooie wandeling georganiseerd.