Hotel Alpendomizil Neuhaus**** in Mayrhofen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.658 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Mayrhofen im Zillertal > Hotel Alpendomizil Neuhaus****

Beoordelingen Hotel Alpendomizil Neuhaus****

-5  °C

10 februari 2012

Hotel Alpendomizil Neuhaus**** Mayrhofen im Zillertal

Hotel Alpendomizil Neuhaus scoort een 7,4 uit 10, op basis van 99 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Alpendomizil Neuhaus****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Alpendomizil Neuhaus**** in Mayrhofen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Alpendomizil Neuhaus**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Alpendomizil Neuhaus**** met andere accommodaties in Mayrhofen im Zillertal.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

90 beoordelingen over Alpendomizil Neuhaus****

met oudere kinderen, Aug. 2011
Super hotel !
ingrid eleveld
20-8-2011 het ontbijt is erg uitgebreid voor iedereen wel wat.Avond eten smaakt voortreffelijk niks op aan te merken erg gezellig dorp met veel vertier en reuring.Zwembad binnen en buiten mooie grote zonnetuin met genoeg ligbedden en zeker genoeg te doen voor kinderen zeker een aanrader.

Wel goed maar St.Josef zo verouderd.
Chelley
11-8-2011 We hadden kleine kamer met douche in bad zonder gordijn of scherm dus elke keer alles nat!
Locatie goed en droog naar de eetzaal onderdoor.
Zwembad klein maar fijn en erg mooi,ligweide groot alleen veel fruitbomen dus veel bijen en wespen.
Eten elke keer lekker en vriendelijk personeel,zelfs kofferservice.
Erg onduidelijk bij boeking welke kamer of plek je krijgt voor je geld.
Heel schoon overal en gezellige sfeer,muziek in de namiddag en avond op terras.

met jonge kinderen
GEWELDIG !
A. Fischer
9-8-2011 Bijzonder aardig en zeer goede faciliteiten. Met name voor de kinderen SUPER. Fraaie speeltuin en weide. Ligt aan de rand van Mayerhofen nabij het station. Wij hebben de auto bijna niet meer gebruikt. Een Zillertal kaart biedt vele voordelen. Super.

Mooi schoon hotel
Lucas&Debbie
8-8-2011 Wij zijn hier 9 nachten geweest voor de zomervakantie.
Een mooi en schoon hotel.
Wij verbleven in het landhaus met prachtig uitzicht vanaf het balkon.
Het ontbijt buffet en het avond eten is prima.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Het interieur van het landhaus is misschien wat verouderd maar daar is de prijs dan ook naar, het enige minpunt vonden wij het bed(lattenbodem was door aan het hangen en de matrassen vrij hard) cijfer voor het bed:5

Fantastisch hotel
J en M
11-9-2011 In dit hotel krijg je waar voor je geld. Alles is op en top voor elkaar. Kamers zijn zeer ruim en worden perfect schoon gehouden. Ontbijt is iedere dag zeer uitgebreid. Diner is afwisselend en als een gerecht je niet aanstaat kan je bestellen waar je zin in hebt. Het personeel doet er alles aan om je een perfecte vakantie te bezorgen! Kortom, zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldig..volgend jaar weer
Van Twist
23-7-2011 Wij zijn hier in dit hotel voor de eerste keer geweest en wij gaan volgend jaar weer. Wat een geweldig gezellig familie hotel. Geweldig eten (alles vers uit eigen tuin), vriendelijk en behulpzaam (ook heel belangrijk) personeel, heel het hotel is brand schoon, kamers netjes en heerlijke bedden. Ik begrijp niet, dat mensen op dit hotel kritiek hebben..misschien toch teveel noten op hun zang.
Wij gaan er volgend jaar zeker weer naar toe en ook voor onze zoon van 7 jaar is er genoeg te doen. Het is daar in 1 woord genieten!!

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Onviendelijke niet eerlijke receptie
HB
13-3-2011 Op dag van aankomst bleek er een overboeking te zijn, dit werd pas 3 uur na aankomst duidelijk. We moesten maar naar een ander hotel. Oudere dame in de receptie lijkt vriendelijk, maar is dit zeker niet. Een echte wolf in schaapskleren.
Met hulp van reisleiding alsnog opgelost.

We hadden achteraf beter voor het andere hotel kunnen kiezen. Het eten is oke, ontbijt uitgebreid. De warme hap in de avond wordt snel geserveerd. Dit is echt geen a la minute koken. Het staat al een tijdje te wachten. De vriendelijke bediening maakt echter een en ander goed. de kamers in het Landhaus zijn oud maar schoon. De prijs kwaliteit verhouding is echter niet in evenwicht.

Een prima tijd verder in Mayrhofen door het mooie weer in prima pistes.

Hotel Neuhaus de volgende keer niet meer !

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Erg goed hotel, reeds voor de tweede keer geweest
20-3-2011 Snap de slechte recensies niet. Zijn hier reeds tweemaal geweest en tweemaal erg goed bevallen. Ontbijtbuffet is erg uitgebreid; diverse soorten brood en broodjes, keuze uit vele belegsoorten, eieren kun je op diverse wijzen laten bereiden, yoghurts etc. alles is aanwezig. Avond eten kun je aangeven als je wilt dat ze uitserveren met de volgende gang, als je voor een hoofdgerecht kiest wat je achteraf toch niet zo lekker vindt, kun je gewoon iets anders bestellen. Eten smaakt ook goed. Kamers in hoofdgebouw zijn zonder meer goed en ruim, wij hadden een erg ruime familiekamer met aparte slaapkamer. Konden op de terugreis reeds om 04.00 uur terecht voor een klein ontbijt.
Enige nadeel aan Mayrhofen zijn de lange wachttijden bij de Penkenlift

met vrienden, Mrt. 2011
Slechte prijs/kwaliteit verhouding
jr
12-3-2011 Hotel Neuhaus is zeker geen aanrader, wel integendeel :

-de kamers (we logeerden in het hoofdgebouw) zijn weliswaar ruim maar een aantal zaken zoals bv. tissues, zeepjes edm ontbreken. Al evenmin is er op een aantal kamers in het hoofdgebouw een minibar (in andere kamers is dat er wel). Het poetsen gebeurt niet altijd even grondig.

-het ontbijt is degelijk zonder te kunnen spreken van luxe. Evenwel is het zaak tijdig te gaan ontbijten. Wij gingen 1 maal rond 9u15 eten waarbij er nauwelijks nog brood ter beschikking was.

-het avondeten is zonder meer intriest. Om een idee te geven : een half plakje ham opgerold en gevuld met mayonaise en conservengroenten, opvolgend een soep, gevolgd door een saladebuffet (een zevental kommetjes groenten, wat spekjes, wat broodkorstjes en enkele vinaigrettes) om dan vervolgens de keuze te hebben tussen drie hoofdgerechten (nooit lekker, soms zelfs zonder meer slecht).

met vrienden, Mrt. 2011
Prima prijs/kwaliteitverhouding
Richard
28-3-2011 Ik ben met 4 vrienden naar Alpendomizil Nuehaus gegaan. Net als vorig jaar was het weer geweldig. Ik heb ter plaatse eens gekeken waarom de beoordelingen zoveel verschillen. Je heb diverse gebouwen bij dit hotel. Deels nieuw, deels oude meuk. Je hebt ook 2 eetzalen. Een kleiner gezellig restaurant en een grote eetzaal waar je in de rij moet staan voor je eten. Als je een oude hotelkamer hebt en de grote eetzal, dan heb je een matige vakantie. Heb je zoals ons de nieuwe kamers en de kleine eetzaal waar de bediening prima is, de voorraad van het eten voldoende is en waar je bij het ontbijt je eitje heerlijk voor je neus met liefde klaargemaakt ziet worden, dan heb je een geweldige vakantie. PS zwermbad, sauna en massage zijn prima geregeld. Dus mensen, niet mouwen maar kijken wat je boekt!

met een groep (3)
alleenreizend (1)