Beoordelingen Hotel Rustika****

18 mei 2013

Rustika****
Beoordelingen Hotel Rustika****
Oberdorf 16, 6631, Lermoos / Biberwier
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Rustika**** in Lermoos / Biberwier, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Rustika**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Rustika scoort een 8,8 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Rustika**** in Lermoos / Biberwier, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Rustika****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Rustika**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Rustika**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Rustika**** met andere accommodaties in Lermoos / Biberwier.

26 beoordelingen over Rustika****

met partner, Mrt. 2013
"Heerlijk Hotel"
Harry en Sonja van ...
23-3-2013 wij vinden er alles wat we willen voor een fijne wintervakantie

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Gewoon goed"
Giel
17-2-2013 Met twee jonge kinderen een aangename week skivakantie gehad. Schoon hotel, goede keuken en zeer nabij de skipistes en skischool. Personeel is zeer bereidwillig en heeft voor een prettig verblijf gezorgd.

met partner, Jan. 2013
"Geweldig. Prima verblijf gehad"
Bel
24-1-2013 Misschien wat dunnere dekbedden. Ivm. ervaring van vorig jaar nu eigen dekbedden meegenomen.
Het uitzicht vanuit het hotel is fantastisch. Personeel is zeer vriendelijk.
Prijs/kwaliteit is prima. Super schoon. Bedden mooi opgemaakt.
Je kunt er heel goed eten. Komen er ook veel eten uit de appartementen uit het dorp en omgeving

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Rustika**** bij:

met partner, Jan. 2013
"Echt vakantie in dit geweldig gastvrije hotel!"
Albert en Anky van ...
23-1-2013 Wij zijn voor de 4e keer in dit hotel geweest. En nog lang niet uitgekeken. Wij voelen ons 100% gast want de service is uitstekend, het eten geweldig en de sfeer gemoedelijk met een professionele achtergrond. Klein minpunt is het oudere gebouw waardoor geluiden doorklinken. Omdat gasten oha rustig zijn, is het geen groot probleem. Lermoos kent geen uitgebreid vertier, is zeer rustig. Dit hotel ligt op een mooie plek en is een echte aanrader.

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Fantastisch hotel op een super locatie"
nienke de kreek
8-1-2013 Super hotel... Onwijs netjes en goed verzorgd.
Enige min punt wifi is heel beroerd. Je krijgt netjes de in log maar het signaal is erg slecht.
Zeker voor herhaling vatbaar.

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Prima hotel"
Corsten
31-12-2012 Prima hotel, met zeer vriendelijke bediening,mooie ligging en uitzicht , kwaliteit eten perfect, erg schoon, alleen de kamers ( sanitair) hebben een update nodig.

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Geweldig hotel op een prachtlocatie"
fam. Verweel
2-1-2013 Ligt direct aan de piste, heerlijk eten, mogelijkheid voor de kinderen om mee te eten met volwassenmenu of kinderkaart. speelkamer voor de kinderen. Fijne kamers.

met partner, Feb. 2012
"Geweldig hotel Rustika in Lermoos"
Ine
14-2-2012 Wij zijn hier nu voor de 5e keer geweest en wij zijn super tevreden! De omgeving is mooi en de accommodatie is misschien wat verouderd in onze Nederlandse ogen, maar wel typisch Oostenrijks. Dat is ook de charme van dit hotel.
Het personeel is super vriendelijk en zeer behulpzaam. Je voelt je hier echt welkom. Het eten is heel goed en gevarieerd en zeer zeker voldoende.
De kamers worden elke dag schoongemaakt door een heel vriendelijk kamermeisje.
Ook na ons vijfde verblijf in dit hotel, zijn wij met alles heel tevreden. Wij raden dit familiehotel dan ook zeer zeker bij iedereen aan.

met een groep, Jan. 2012
"Op en top genieten"
Jan Maaskant
31-1-2012 Hotel Rustika is een top-hotel gelegen aan de piste. Zonder auto, zonder bus, direct heerlijk skien.

met partner, Jan. 2012
"Geweldig hotel Rustika in Lermoos"
leon eijsink
2-2-2012 geweldig hotel leuke mensen goed kamers dicht op de piste

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit