Gasthof Juchhof*** in Lermoos / Biberwier Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Gasthof Juchhof*** Lermoos / Biberwier

Beoordelingen Gasthof Juchhof***

Juch 2, 6631, Lermoos / Biberwier
Gasthof Juchhof scoort een 9,1 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Juchhof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Juchhof*** in Lermoos / Biberwier, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Gasthof Juchhof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Juchhof*** met andere accommodaties in Lermoos / Biberwier.

21 beoordelingen over Juchhof***

9,7
met oudere kinderen, Feb. 2012
"Heerlijk hotel"
reinierhiddink
4-3-2012 Hotel ligt direct aan de piste en gondel. Voor oefenweide moet je of een afdaling maken of met bus cq lopend er naar toe. Kamers erg ruim, licht en schoon. Ontbijt en avondeten prima. Keuze uit 2 hoofmenu's en voor de kinderen diverse kindermenu's. Lunch ook erg goed te doen tijdens de pauzes van de lessen aangezien je zo weer boven bent. 's Avonds een gezellige bar waar je ook heerlijk kunt lezen of spelletje doen. Zeer klantvriendelijk en een gemoedelijke sfeer. Verhuur van skies is direct naast het hotel. Kortom; voor herhaling vatbaar!!

met jonge kinderen, 2011
"Fantastisch!"
Fam. Machielsen
16-8-2011 Wij zijn nu voor de 2x keer geweest en het was weer helemaal goed! Kamers zijn ruim, ligging perfect, enorm klantvriendelijk, eten topper en iedere avond volle bak eters vanuit het dorp...dat zegt wel wat denk ik?!!!!
Wij hadden een Z-ticket aangeschaft en je kunt daar zo veel mee doen ( ook met jonge kinderen ) in het gebied, in 3 dagen hadden wij die kaart er echt uit! ( dus zeker doen )
En wat we erg grappig vonden.... Ze hebben gastenlijsten liggen op de kamer waar je je oordeel en `verbeter`punten op aan kunt geven.
In 2010 was erop gezet dat we graag nootjes ( lekker hollands :) ) in/aan de bar zouden willen. En wat staat er in 2011 op de bar!!!!!! Jawel iets van een nootje!!! Bonus punten!!
Wij gaan volgend jaar zeker weer!!!

"Fantastisch hotel!"
Ellen
24-3-2012 Geweldig ontvangst, super aardige en behulpzame mensen. schoon, verzorgt en gezellig hotel.
Heerlijk gegeten in restaurant. en geweldige service.
hadden ook een prachtig uitzicht.
Wij verbleven maar één nacht op doorreis naar Italie.

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Juchhof*** bij:

"Nog steeds een super gezellig hotel!"
Sjasje
18-8-2011 Voor ons ook de 2e keer. Wederom gezellig. Voelt als thuiskomen. Zou er zo weer naartoe gaan. Ook leuk dat je met je eigen laptop van internet gebruik kan maken. Nu ook een speelkamer en daar heeft onze zoon toch vrij vaak gespeeld als we in het hotel aanwezig waren. Ook veel gebruik gemaakt van het Z-ticket.
Er was tijdens het eten op de blouse van mijn man gemorst. Kan gebeuren. De blouse moest en zou door hun gewassen worden. Maar we gingen de volgende ochtend al weg. Keurig de blouse de volgende ochtend, gewassen en gestreken gekregen. Toppie!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super gezellig hotel!"
Sjasje
22-6-2011 Fam. Koch en medewerkers maken het je erg naar de zin. Eten is heerlijk. Sauna en stoombad ook heel erg fijn. Leuk dat je ook van internet gebruik kan maken. Omgeving is erg mooi en met de Z-ticket kan je van heel veel cabineliften en zwembaden etc etc gebruik maken. Kamers zijn ook ruim. Komende zomer gaan wij er weer naar toe!

met een groep, Juli 2010
"Zijn er vaker geweest en we zullen weer gaan"
Hans
29-10-2010 Komen hier zomers al 3 jaar. Iedere keer uitstekend. Goed eten. En het roken is in heel Oostenrijk sind juli 2010 niet meer toegestaan. Maar Juchhof heeft altijd een rookvrije ruimte gehad.

met partner, Feb. 2010
"Dit is echt geweldig"
hans
9-3-2010 De gastvrijheid was geweldig. Alleen het roken daar was ik niet weg als je als ik zo aan de longen hebt. De bereikbaarheid voor de bus of trein was zeer goed. De lift naast de deur in een woord een aanrader

met partner, Sept. 2009
"De eerste keer , maar zeker niet de laatste keer."
Fam. Thomas
16-2-2010 Wat een vriendelijke mensen: niet alleen de eigenaars, maar ook de andere gasten.
Alles was hartverwarmend : de muziek, het eten, de bediening, iedereen is zichzelf, en juist daarom voelde je je meteen thuis.
Niet overdreven, maar eerlijk, vriendelijk, we hebben ons echt gast gevoeld, in de goede zin van het woord.
Ook onze gesprekkken 's avonds met oma zullen we nooit vergeten.
We hopen dan ook iedereen in goede gezondheid terug te zien als we in september van dit jaar teruggaan en zeer zeker het gevoel van thuiskomen zullen ervaren.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Prachtig hotel!"
Koen
21-12-2010 Wij zijn hier 2 dagen geweest in de zomer. De kamers zijn er mooi en het eten is echt super( zowel in de ochtend als in de avond) Het personeel is erg aardig en zijn altijd bereid om je te helpen. Het hotel ligt vlak bij de lift, (2 keer struikelen en je bent er) erg handig voor in de winter.
Een goed hotel voor een overnachting maar ook voor een vakantie!

met partner, Juli 2009
"Gemoedelijk en gezellig hotel"
Harry en Jannie
2-8-2009 Heerlijk hotel, gemoedelijk en echt Oostenrijks. Licht gelukkig ver genoeg van de doorgaande weg waar de vouwen uit je broek worden gereden. Er wordt veel gedaan om het de gasten ( ook van het restaurant) het naar de zin te maken. Hier mag nog gerookt worden. Ik rook zelf niet, maar begrijp dat mensen na het eten een peukie willen roken. Laat ze lekker. In de winter om een hout gestookte open haard van 3x3 is wel goed voor je longen zeker. Jammer dat dit hotel veel wordt gebruikt door vakantiegangers op doorreis. De kinderen hebben de hele reis pa en ma met rust moeten laten en mogen daarna het hele hotel bij elkaar schreeuwen ( niet bij alle ouders ) Eveneens jammer dat honden worden toegelaten, er ligt op veel plaatsen in het hotel vloerbedekking, dus is niet echt prettig. Aan de eigenaars en personeel ligt het in ieder geval niet dat dit een bijzonder fijn hotel is, dicht bij het dorp en dicht bij hele mooie wandelroutes.