25-1-2010
hotelkamers perfect,eten is prima,theo en personeel erg vriendelijk en kunnen tegen een geintje,hond is altijd welkom.
8-12-2010
een goed hotel, 3 sterren waard,
eten is lekker, zeer vlotte bediening.
we hebben al weer geboekt voor volgend jaar en dat is al bijzonder, normaal gesproken gaan we ieder jaar naar een anderre plaats.
Lermoos is een beetje klein skigebied, gelukkig niet zo geschikt voor de snowborders, dus die zie je er ook niet zoveel.
de apreski is in het dorp nog niet zo geweldig.
28-12-2009
De slogan van dit hotel is "MEER voor U" en dat maken ze waar. Bij aankomst kregen we meteen te horen dat we onze ski's en schoenen gratis achter konden laten bij het depot aan de piste, handig. Hotel ligt aan een pleintje bij de kerk en dicht bij de pistes.
We zaten wel in het oude gedeelte dat was sober maar schoon. Onze verwarming deed het niet en ook het warm water was niet echt warm. Nadat wij dat gemeld hadden werd er meteen actie ondernomen en kregen we te horen dat de pomp kapot was. We werden bedankt voor de melding en 's avonds was onze kamer heerlijk warm. Heel klantvriendelijk.
Eten was heel prima, echt Oostenrijks.
Kortom prima hotel met aardig personeel
23-7-2009
alles is er goed de kamer het eten en alles is vlakbij de piste de bus en natuurlijk de apreski (lahme ente) ook de hond mag mee.