3-3-2010
Het huis is erg centraal gelegen, aan de achterzijde kan je met 10 minuten doorrijden naar de Ehrwalder Almbahn om te skieen, aan de voorzijde loop je ( wel schuin omhoog !!) zo naar de skipiste in Lermoos. De eigenaar en zijn vrouw zijn erg vriendelijk en staan constant voor je klaar. Het onbijt is in buffetvorm en erg uitgebreid, van broodjes tot geroosterd brood en roggebrood.
De kamers zijn netjes en elke dag worden de bedden opgemaakt en de handdoeken vervangen. Wij ( 2 volwassenen en 1 kind) hebben onze zoon nog op de kamer en dat gaat nu nog prima, voldoende ruimte. Voor ons een ideaal pension voor een zeer goede prijs ( 73 euro vor 3 prs incl ontbijt). Er is ook een gezellige spelletjes kamer waar je s' avonds kan zitten met elkaar, en wat kan drinken, de drankjes kun je dan later afrekenen bij de eigenaar. Er staat ook een computer met internet, voor iedereen te gebruiken. Dus ook voor de kinderen ideaal. Auto's kunnen onder een carpoort geparkeerd staan.
6-7-2010
Geweldige gezellige acco met vreselijk lieve gastgevers. Heerlijk om er te zijn.