18-8-2011
Na 25 jaar deze camping weer eens bezocht, helaas van de sfeer van toen was niets over. Veel vaste campingplekken, waar je als toerist tussenin staat, kan beter een veld maken voor de losse kampeerders. De vaste plekken werden niet bevolkt, waarschijnlijk alleen in het wintersportseizoen. Erg saaie bedoening. Het sanitair van toen is er nog steeds, maar wel schoon. Campings met douchemuntjes zijn niet meer van deze tijd, doe dan de prijs omhoog, alhoewel deze op deze camping al aan de hoge kant was. De omgeving is prachtig, veel uitvalmogelijkheden. De hoogspanningsmasten van toen zijn nu 3x zo hoog en knetteren nu ook veel meer.
25-8-2011
Op doorreis naar Italië stopten we in Biberwier. Deze camping ligt handiger dan de camping in Lermoos (drukke weg).
We mochten zelf de plek uitzoeken, dus dat was fijn.
Nadeel: we stonden onder electriciteitsmastdraden. Dit knetterde behoorlijk en dat stoorde mij wel.
Ook had ik problemen met de douche. Ik kreeg netjes het muntje terug, maar toen had ik weer problemen. Het werd allemaal netjes verholpen.
Het was allemaal wat oud, maar wel schoon.
De omgeving kennen we (kom er al 35 jaar) en die is prachtig. Over de camping kan ik verder niet veel vertellen, omdat we de dag erna weer vroeg weg waren.
8-9-2011
Hebben de afgelopen jaren zowel in de zomer op de camping als in de winter in een appartement verbleven. We hadden een prachtige plek op de camping en je hoort idd (soms) de hoogspanningsmasten, maar het ergerde ons niet.
Ons appartement was geweldig. Leuk ingericht en voorzien van alle gemakken. de familie Posch was erg vriendelijk en behulpzaam, dus ook daar geen klagen over. Al met al zijn wij erg tevreden. de omgeving is prachtig en als er sneeuw ligt is het helemaal geweldig. Wij gaan in december weer terug!!!