Camping Feriencenter Biberhof in Lermoos / Biberwier Oostenrijk beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Feriencenter Biberhof

6,1

Camping Feriencenter Biberhof Lermoos / Biberwier

Beoordelingen Camping Feriencenter Biberhof

Schmitte, A-6633, Lermoos / Biberwier
Camping Feriencenter Biberhof scoort een 6,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Feriencenter Biberhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Feriencenter Biberhof in Lermoos / Biberwier, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping Feriencenter Biberhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Camping Feriencenter Biberhof met andere accommodaties in Lermoos / Biberwier.

9 beoordelingen over Feriencenter Biberhof

6,1
"Sfeerloze camping"
Louise
18-8-2011 Na 25 jaar deze camping weer eens bezocht, helaas van de sfeer van toen was niets over. Veel vaste campingplekken, waar je als toerist tussenin staat, kan beter een veld maken voor de losse kampeerders. De vaste plekken werden niet bevolkt, waarschijnlijk alleen in het wintersportseizoen. Erg saaie bedoening. Het sanitair van toen is er nog steeds, maar wel schoon. Campings met douchemuntjes zijn niet meer van deze tijd, doe dan de prijs omhoog, alhoewel deze op deze camping al aan de hoge kant was. De omgeving is prachtig, veel uitvalmogelijkheden. De hoogspanningsmasten van toen zijn nu 3x zo hoog en knetteren nu ook veel meer.

"Prima doorreiscamping"
Francien
25-8-2011 Op doorreis naar Italië stopten we in Biberwier. Deze camping ligt handiger dan de camping in Lermoos (drukke weg).
We mochten zelf de plek uitzoeken, dus dat was fijn.
Nadeel: we stonden onder electriciteitsmastdraden. Dit knetterde behoorlijk en dat stoorde mij wel.
Ook had ik problemen met de douche. Ik kreeg netjes het muntje terug, maar toen had ik weer problemen. Het werd allemaal netjes verholpen.
Het was allemaal wat oud, maar wel schoon.

De omgeving kennen we (kom er al 35 jaar) en die is prachtig. Over de camping kan ik verder niet veel vertellen, omdat we de dag erna weer vroeg weg waren.

met partner, Dec. 2010
"Heerlijke vakantieplek"
Familie Bouw
8-9-2011 Hebben de afgelopen jaren zowel in de zomer op de camping als in de winter in een appartement verbleven. We hadden een prachtige plek op de camping en je hoort idd (soms) de hoogspanningsmasten, maar het ergerde ons niet.
Ons appartement was geweldig. Leuk ingericht en voorzien van alle gemakken. de familie Posch was erg vriendelijk en behulpzaam, dus ook daar geen klagen over. Al met al zijn wij erg tevreden. de omgeving is prachtig en als er sneeuw ligt is het helemaal geweldig. Wij gaan in december weer terug!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Feriencenter Biberhof bij...

met partner, Sept. 2010
"Simpele camping in een mooie omgeving"
Edith
7-10-2010 Camping Biberhof is een vrij simpele camping met veel vaste staanplaatsen. Het is gelegen onder een hoogspanningsmast, welke aardig knettert. De camping is een goede uitvalsbasis voor de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Ontvangst kon vriendelijker, maar we zijn erger gewend. Mevrouw vroeg meteen of we broodjes wilden, welke we de volgende ochtend op konden halen. Broodjes zijn vrij prijzig, maar wel lekker. Mevrouw van de receptie was tevens goed op de hoogte wat bij Acsi inclusief is, kregen meteen douchemuntjes mee.

Sanitair was wat verouderd, maar was goed schoon; dat is naar onze mening het belangrijkste bij sanitair!

met partner, Sept. 2010
"Simpele camping in een mooie omgeving"
EdB

Ontvangst kon vriendelijker, maar we zijn erger gewend. Mevrouw vroeg meteen of we broodjes wilden, welke we de volgende ochtend op konden halen. Broodjes zijn vrij prijzig, maar wel lekker. Mevrouw van de receptie was tevens goed op de hoogte wat bij ACSI inclusief is, kregen meteen douchemuntjes mee.

met partner, Juli 2009
"Het is er goed toeven"
JT Diemer
13-9-2009 zakelijke ontvangst, goede wandelomgeving, fantastische mountainbike mogelijkheden.

met partner, Dec. 2008
"Nooit meer"
Hans en Bets Wubben
3-10-2009 Op zich geen verkeerde camping. Maar een zeer koele ontvangst.
Nou ja - gewoon niet vriendelijk.
Jammer hoor - maar voor ons nooit meer !!!!

met vrienden, Juni 2008
"Vergane glorie!"
Peter en Emmy
17-1-2010 Een camping in de categorie vergane glorie. Sanitair gedateerd echter schoon. Zeer smalle douches waarbij er ook nog gedoucht moet worden met muntjes waarbij er al een minuut van je douchetijd om is voordat je het water op de juiste temperatuur hebt.
Beheerders onvriendelijk waar van de man van het echtpaar de kroon spant met botheid. Het afvalwater van de caravan loosde ik op een put die in mijn opinie ook daarvoor is en waar ik ook degene met een vaste staanplaats het zag lossen. Ik kreeg een scheldkannonade over me heen dat wil je niet weten. Het bleek dat het afvalwater geloost moest worden bij het chemietoilet. Hiervan stond niets beschreven in het campingreglement. Wij hebben ons gestoord aan het knetteren van de hoogspanningsmasten. De camping is echter wel rustig en mooi gelegen met een fantastisch uitzicht op de Zugspitze. Jammer dat de hoogspanningsmasten zo'n storende factor zijn. Vanwege de masten en de onvriendelijkheid van de beheerder zien ze ons niet meer terug

met oudere kinderen, Juli 1989
"Vaak met mijn ouders geweest"
Fam-Gern
2-5-2011 Op deze camping ben ik vaak met mijn ouders en zussen geweest. Het is daar zo mooi in de bergen... We gingen altijd in de zomervakantie. Het rodelen vond ik prachtig, we zijn naar kastelen geweest en zoveel meer!!! Mooi daar!!!! Het is ook in de zomer heerlijk vertoeven in Oostenrijk!!!