Hotel Cube Biberwier in Lermoos / Biberwier Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Cube Biberwier

2 juni 2012

Hotel Cube Biberwier Lermoos / Biberwier

Beoordelingen Hotel Cube Biberwier

Fernpass-Straße 71-72, A-6633, Lermoos / Biberwier
Hotel Cube Biberwier scoort een 8,1 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cube Biberwier? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cube Biberwier in Lermoos / Biberwier, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Hotel Cube Biberwier vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Cube Biberwier bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Cube Biberwier met andere accommodaties in Lermoos / Biberwier.

19 beoordelingen over Cube Biberwier

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Ons favoriete wintersportplekkie"
Miran
27-4-2012 Het is een heerlijk hotel, leuk personeel en mooi schoon en gezellig. Eten is goed en de kids kunnen er heerlijk spelen in de speelkelder! Wij hebben ons wintersportplekkie gevonden!!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Basic hotel"
C.van Egdom
6-3-2012 De Cube is een basic hotel met een dito service en housekeeping.
Als daar je vanuit gaat is het een prima hotel.
Onze tiener dochter had wat problemen met dat er geen deur voor de badkamer is.

Het hotel is ook in populair bij scholen/groepen.
Wij hadden de pech dat er 200 middelbare scholieren aanwezig waren.
Wat er dan met een buffet en beschikbare plaatsen gebeurd hoef ik niemand uit te leggen.
Het cijfer voor het eten heeft hier vooral mee te maken.

met een groep, Feb. 2012
"Ideaal voor beginnende skiers"
Fam. van Santen
4-3-2012 Cube is een trendy hotel wat op de piste is gelegen. Het is wel een piste voor beginnende skiers, na een halve dag heb je alles gehad. Pistes van de omliggende gebieden Lermoos, Ehrwald en zugspitze zijn met de skibus te bereiken. Zeker de Zugspitze is voor het uizicht al een bezoek waard. Jammer vonden wij dat er in het hotel veel groepen met scholieren zaten. Tevens is het een buffetrestaurant, wat wij persoonlijk al niks vinden, maar de keuzes waren ook beperkt. Vriedenlijk personeel waar we ons prima mee vermaakt hebben.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Cube Biberwier bij:

met vrienden, Jan. 2012
"Acceptabel hotel, of liever: hostel"
Taxi
6-2-2012 Het Cube hotel is meer een hostel dan een hotel. de 4 persoons kamers (1 2-persoonsbed en een hoogslaper) zijn prima, maar basic, terwijl het restaurant-buffet redelijk eten geeft (niet goed, maar ook niet slecht).
Enige vorm van service ontbreekt echter volledig. Betaling aan de bar/restaurant kunnen alleen in cash, maar de dichtstbijzijnde pin-automaat is het dorp (of in ieder geval in Lermoos). Aan de receptie mag je pinnen tegen een service fee van 5 euro per keer!!!! (maar alleen als ze er zin in hebben).
Op wisseldagen sta je soms wel een uur te wachten voordat je geholpen wordt (we konden nergens anders heen ivm busreis)

met vrienden, Jan. 2012
"Redelijk mooi design/sport hotel"
naam naam
29-1-2012 redelijk mooi design/sport hotel in een rustig gelegen gebied. goed voor groepen of mensen die veel met sport bezig willen zijnn. Piste in bieberwier ben alleen snel op uitgekeken. skibus stopt voor de deaur maar gaat maar eenmaal per uur. taxies zijn het alternatief maar ook die moet je tijdig reserveren. apres ski moet je zelf maken. in lermoos is wel een goed apres ski plek. hotel zelf heeft geen apreski

"Waarschijnlijk beter in de winter"
Anneke v/d Boomen
4-9-2011 Mooi Design hotel,maar wij vonden de kamers erg kaal. Dun hard matras, niet echt schoon, douche kapot en al helemaal niet gezellig. De ligging van het hotel is super. Voor sporters (mountainbike, skieen, wandelen enz.), is dit hotel meest geschikt.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Echt Sport Hotel"
k.popping
25-7-2011 Het Cube Hotel is modern ingericht met een sportieve uitstraling. In de winter gelijk aan de piste. Sneeuwzeker met de Zugspitze op 10 minuten rijden (gratis skibus stopt voor de deur). In de zomer uitvalbasis voor schitterende mountainbike routes en andere bergsport mogelijkheden. Het hotel beschikt zelf over een fitnessruimte, sauna's, een klimwand en gameruimte. Prima eten, vriendelijk personeel.

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Prima hotel voor een skivakantie"
Milan
27-2-2011 Het hotel is direct aan de piste gelegen en vlakbij de skigebieden van Ehrwald en Lermoos. Biberwier zelf is qua dorp en skigebied niet echt spannend maar het hotel is prima. Het is zeer eigentijds en niet traditioneel Oostenrijks, overal is aangedacht, een lekkere loungebar, showroom voor je hotelkamer waar je je skispullen stalt en opwarmt. Het eten is goed en gevarieerd en voor de kinderen is er een speelhalkelder met allerlei activiteiten.

met een groep, Jan. 2011
"Geweldig!"
Marc
17-8-2011 Met evenementenbureau mee gedaan aan HET Winter Weekend voor Young Professionals. Top weekend gehad in dit trendy en luxe hotel, er waren diverse leuke activiteiten waar ik aan mee doen en het evenementenbureau verzorgde super gezellige après-ski party. Volgend jaar ga ik en een hoop ander collega zeker weten weer mee...
Evenementenbureau bedankt!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Top"
Mike Mevissen
3-9-2010 Prima hotel als je een keer iets anders wilt in Oostenrijk, niet het standaard verhaal maar wel goed. Ligt direct aan de piste en de mountainbike paden. Goed ingericht voor wintersport en mountainbiken. Het eten 's avonds is wel traditioneel maar prima te doen, toetje viel bij onze overnachting wat tegen. Bij het ontbijt ontbreekt alleen versgeperste jus. Leuke jonge mensen in de bediening heel enthousiast en klantvriendelijk, aanrader