18-3-2013
Werkelijk een geweldig onderkomen, we waren met een familie (8 pers. met 1jarig kind) in 2 appartementen. Zo mooi als de internetsite van Felsenheim is, het maakt de verwachtingen waar! De accommodatie uitstekend verzorgd en sfeervol ingericht (elke avond worden de gangen met kaarsverlichting verlicht). Broodjes, 's avonds bij de receptie bestellen en 's ochtends hangen ze in broodzakken bij de deur. Prachtig en gezellig ingericht, netjes, schoon, perfect. Zicht op de pistes en de bedrijvigheid eromheen. Wel waren de dekbedden erg warm en de kussens matig (zelf meenemen). De eigenaren Caroline (Nederlandse) en Othmar Kössler en het personeel waren zeer vriendelijk en gastvrij. Voor de kleine was alles voorhanden, babyphoon, buggy’s, slee, noem maar op. Vanuit de skiruimte staat je zo bij de skilift, wat wil je nog meer! Ook de warme maaltijd ’s-Avonds (€ 15) bij het ernaast gelegen restaurant is een aanrader! Prijs/kwaliteit is uitstekend Echt fantastisch om wintersport te vieren!
17-3-2013
Wij zaten in app Grubigstein op de bovenste verdieping, met mijn ouders, zus en onze dochters van 1 en 4. Mooi groot appartement met uitzicht op de piste. App is heel sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien (behalve een kaasschaaf ;), die moet je dus zelf meebrengen). En houd je van een donkere slaapkamer, neem dan een vuilniszak en plakband mee om het dakraam dicht te plakken. Broodjesservice is ideaal! 's avonds voor 18:30 bij de receptie bestellen en 's ochtends om 8 uur hangen ze aan de deur. Onderin het complex is een skiruimte waar je de skispullen kwijt kunt en van daaruit is het nog geen minuut lopen en je staat bij de lift. Boven op zolder is een kinderspeelruimte met een glijbaan en allerlei spelletjes. De kinderweide waar de skiles start is een kleine 10 minuten lopen, en is op de terugweg een stukje steil omhoog. Wij hebben dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de buggy's die je kon lenen. Al met al een fantastische plek!
20-1-2013
Eigenaars Caroline en Othmar Kössler verbouwden dit monumentale pand met liefde en richtten het in met oog voor detail. Het ligt direct tegenover de skilift en op loopafstand van restaurants en supermarkt.
Hoewel we aan het einde van de dag graag wat dronken in de kleine, maar gezellige, huisbar genoten wij vooral van de rust en de geweldige ski- en wandelmogelijkheden.