Appartement Alpendomizil Ausserfern in Lermoos / Biberwier Oostenrijk beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Appartement Alpendomizil Ausserfern

9,8
9,6

2 juni 2012

balkons op het zuiden en speelplaats op de voorgrond

Beoordelingen Appartement Alpendomizil Ausserfern

Danielstraße 8, A- 6631, Lermoos / Biberwier
Appartement Alpendomizil Ausserfern scoort een 9,5 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Alpendomizil Ausserfern? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Alpendomizil Ausserfern in Lermoos / Biberwier, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Appartement Alpendomizil Ausserfern vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Alpendomizil Ausserfern met andere accommodaties in Lermoos / Biberwier.

12 beoordelingen over Alpendomizil Ausserfern

9,7
met jonge kinderen, Dec. 2010
"Fantastisch!"
Marieke
26-12-2010 Wij zijn nu 2 keer hier geweest en we zijn zeer enthousiast... Normaal gaan we niet terug naar een vakantie-adres maar Ausserfern houden we erin! Richard is zoals gezegd een zeer vriendelijke man, het huis straalt heel veel warmte en gezelligheid uit en Lermoos is ook leuk...

met jonge kinderen, 2010
"Heimwee naar Ausserfern"
fam. van den Bosch
1-10-2010 Ook wij zochten Ausserfern uit als overnachtingsadres op weg naar Italië.
Zowel de heen als terug reis overnachten wij hier in juli 2009 1 tot 2 nachten.
Het was in 1 woord super. Alles is eigenlijk al gezegd, wij kwamen in maart 2010 terug voor ons en onze kinderen eerste wintersport sinds jaren. Wij willen terug!
Helaas zitten Richard al volgeboekt voor de voorjaarsvakantie dus moeten we iets anders zoeken. Wij overwegen nu om komende zomervakantie terug te komen. Bij Richard en familie ontbreekt het je aan niets (ja inderdaad zijn de twee ipv vier kookplaten wat lastig, maar dat nemen we voor lief).

met jonge kinderen, Juli 2010
"Kindvriendelijk tot rust komen."
Fam. Wildemeersch
28-7-2010 Alpendomizil Ausserfern Lermoos kunnen we echt als een ontdekking omschrijven.
Een mooi ingericht, ruim en zeer net appartement stond ons op te wachten.
Alles is voor handen om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.
Dit geldt zeker voor de kinderen: een grote tuin met speeltoestellen, een grote keus aan kinderspeelgoed, .... .
bij Richard en familie ben je zeker geen nummer, op en top Oostenrijkse gemoedelijkheid.
O ja, de ligging : rustig en toch centraal in Lermoos.
Kortom een aanrader, ook in de zomer.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Alpendomizil Ausserfe...

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie plek. Voldeed meer dan de verwachtingen"
Gerrit Bosma
7-8-2010 Wij hebben overnacht op deze plek om vervolgens naar Italie te gaan. t Hereft onza ogen geopend voor of een wintersport vakantie of een kleine break voor een actieve vakantie (mountainbiken)

met vrienden, Mrt. 2010
"Vast adres!!"
Rob van Drecht
22-3-2010 Voor de tweede keer naar Richard geweest. Ditmaal met vrienden en het was weer TOP! Mooi app., veel luxe, flatscreen, complete badkamer met stortdouche, perfect ingerichte keuken enz. Skipiste voor de deur, echter de pistes in Biberwier en Ehrwalder Alm genieten de voorkeur. Tip: Otto's Pisten Treff in Biberwier.
Reeds geboekt voor zowel februari als maart.

met jonge kinderen, Mrt. 2009
"Fantastisch!"
Annet van de Lagewe...
14-10-2009 Prachtige appartementen met uitzicht op de piste. Heerlijke, zeer ruime tuin om met het hele gezin in te spelen. Ontzettend vriendelijke gastheer. Voor kinderen is er ruimte genoeg in het appartement om te spelen en er is heel veel aanwezig voor kinderen: spelletjes, speel- of zitkamer beneden, een kinderbed, een kinderstoel, kinderwagens en een slee die je mag lenen.
Je loopt de straat uit en staat tegenover de skilift en op de gezellig winkelstraat. De wandelpaden zijn vlakbij en met het station in de buurt kan je ook heel gemakkelijk een kleine rondreis maken. In één woord FANTASTISCH en daarom gaan we komende winter weer heen!

met jonge kinderen, Mrt. 2009
"Super appartement!"
R Lodewijks
17-3-2009 Medio maart 2009 hebben wij in dit fantastische appartement gelogeerd. Heel erg (kind)vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan. Hele ruime nette appartementen met moderne en landhuisinrichting (onlangs volledig vernieuwd). Digitale tv / dvd aanwezig. Op 300 meter van de piste en overige pistes ook makkelijk bereikbaar. Grote overdekte parkeergelegenheid en verwarmd skihok (ook voor schoenen). Wij hebben met familie in Fewo 7 en 1 gelogeerd. Echt geweldig!

"Geweldig appatement"
A Wijers
14-6-2009 Eind februari 2009 hebben wij in dit geweldige Alpendomizil gelogeerd. De recentelijk gerenoveerde kamers zij modern ingericht en uitstekend geoutilleerd.Het enige minpuntje is dat er slechts twee kookplaten zijn. De bedden waren perfect en de badkamer zeer fraai.De gastheer is uiterst vriendelijk en behulpzaam.
's Morgens een zak met verse broodjes aan de deur;het kan niet beter. Ook de overdekte parking is een luxe; zo ook het verwarmde skihok. Prachtig uitzicht vanaf het balkon op de piste die op vijf minuten loopafstand ligt. Fraaie omgeving en voldoende ruimte voor de kinderen om na het skien nog even in de ondergesneeudw speeltuin te ravotten. In een woord:TOP.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Zeer goed verblijf op een leuke plek"
M Wijers
9-3-2009 alpendomizil aussefern is een zeer leuke plek voor gezinnen met kinderen.Kinderen hebben veel te spelen buiten zonder gevaar van verkeer en binnen veel spellen etc aanwezig.Zeer goede accomedatie leuk en modern ingericht.Leuke en klantvriendelijke mensen.Zeer goed gelegen tov pistes/lift.Kortom een aanrader.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Een echte aanrader ook voor gezinnen met kinderen"
familie de Winkel
21-2-2009 Net weer terug na weer een fantastische week skieën in Lermoos. Enkele malen in de afgelopen 5 jaar (zomer en of winter) brachten wij onze vakantie door in appartement Ausserfern. De gerenoveerde appartementen zijn van alle gemakken voorzien en stralen luxe uit. In de winter dicht bij de gondel en in de zomer op loopafstand van het zwembad in Lermoos. Onze kinderen (10 en 7) hebben zich deze week prima vermaakt in de grote tuin met bijna 1 meter sneeuw. Het appartement heeft gratis sleeën en andere speelattributen ter beschikking staan voor de kinderen. Ook is de nieuwe verwarmde skistalling een topper.