6-12-2009
Zoals ik al eerder in mijn beoordeling had weergegeven, is dit een locatie waarbij je je echt thuis voelt. Enorme gastvrijheid, vriendelijkheid, behulpzaamheid. En daarbij komt nog, dat de appartementen compleet zijn. Zeer goede bedden en huiselijk ingericht!
Omgeving is zowel in zomer als winter prachtig om je actief te kunnen vermaken. Op de Hahnenkamm skiën (1 km er van af) of in Berwang (kwartiertje rijden, maar iets meer mogelijkheden). En zomers gewoon alles, fietsen, wandelen, zwemmen enz.
2-4-2008
In 2005 reeds hier naar toe geweest, 3 weken lang. En dat is ons zeer goed bevallen. Als je "Beim Krümmling" verblijft, ben je en voel je je thuis. Eigenaren is een heel vriendelijk Oostenrijks echtpaar, die zorgen dat je echt thuis bent. Ze bakken af en toe heerlijke "kuchen". Je kunt alles vragen en willen alles wel voor je doen, maar tegelijkertijd laten ze je ook met rust als je lekker alleen maar in de tuin wilt ontspannen. Ligt direct aan de "Lech", heerlijk rustig. Reutte ligt direct vast aan Lechaschau.
Dit jaar gaan we weer! De omgeving kom ik al meer dan 30 jaar en ken ik goed. Is perfect voor een heerlijke zomervakantie in het Lech-dal. Fietsen, wandelen, zwemmen genieten van een prachtige omgeving. En dan nog eens de vriendelijke bewoners, het is echt een aanrader.