Beoordelingen Hotel Rita****

23 mei 2013

Rita****
Beoordelingen Hotel Rita****
Oberlängenfeld 44A, A-6444 , Längenfeld
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Rita**** in Längenfeld, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Rita**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Rita scoort een 9,6 uit 10, op basis van 135 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Rita**** in Längenfeld, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Rita****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Rita**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Hotel Rita**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Rita**** met andere accommodaties in Längenfeld.

120 beoordelingen over Rita****

9,5
met vrienden, Mrt. 2013
"Vier sterren meer dan waard"
Hans Alfons
24-3-2013 Wat een geweldige hotel. Zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Lounche waar je heerlijk kan zitten met een van de vele verschillende drankes die worden geserveerd. Het diner is een feest, waarbij elk gerecht een mooi schilderijtjes is om naar te kijken en de kwaliteiet 4 sterren. 3 wifi netwerken beschikbaar.
Wellness faciliteiten ook voortreffelijk

met partner, Jan. 2013
"Mooi, gezellig, vriendelijk en wat nog meer..."
kristine_slegers
6-2-2013 Een zeer mooi hotel waar service met hoofdletters geschreven staat. Fijne keuken, vriendelijk en behulpzaam personeel. De cheffin is persoonlijk aanwezig in de hotelruimtes. Typisch oostenrijkse inrichting. We boekten een standaardkamer in het huis aan de overkant van de straat. Ook deze kamers waren zeer net ingericht en zeer proper. Niets op aan te merken.

met oudere kinderen, Dec. 2012
"Vriendelijk, gezellig en rustig"
Fam. Claessens
15-1-2013 Hotel Rita is een zeer gezellig hotel, op een mooie locatie. Niet ver van de pistes in Sölden. Het personeel is super vriendelijk, overdag en tijdens de bediening. De eetgelegenheden zijn super, zeer lekker eten, salade, voorgerecht, soep, hoofdgerecht, kaas, dessert, super! De kamers zijn zeer aangenaam en proper!
Zwembad en saunacomplex, vele ligstoelen om te relaxen na een dag skiën of wandelen! Heel verzorgt en proper.

met een groep, 2012
"Pracht hotel"
Timmer
6-9-2012 Wij komen al 11 jaar lang in dit pracht. Geweldige service gecombineerd met een prachtige ambiance.

met partner, Aug. 2012
"Fantastisch Hotel"
m.makaay
16-9-2012 We komen al vele jaren in dit hotel en het voldoet nog steeds aan onze wensen.De kamers en eten zijn prima.

met vrienden, Juli 2012
"Toplocatie"
Keyzer
30-7-2012 Mooi hotel, uiterst vriendelijk, lekker eten.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Fantastische vakantie"
Job
18-8-2012 Het leek wel of alles beter was dan vorig jaar en toen was het ook al zo prachtig: ons appartement vernieuwd en nu met WLAN, het eten uitstekend, mooi weer, prachtige wandelingen, daarna lekker zwemmen, en zo vriendelijk personeel! Volgend jaar gaan we weer.

met partner, Juni 2012
"Super/fantastisch hotel"
kiebert, fam.
9-7-2012 In alle opzichten een aanrader,gelegen in het schitterende Oetztal met zijn uitstekende wandel-en bergsportmogelijkheden. Hotel Rita is een heerlijk hotel,met fijne kamers,uitgebreide voorzieningen zoals zwembad,sauna,etc.,teveel om op te noemen,excellente keuken en uiterst vriendelijk personeel,een hotel,waar warme gastvrijheid heerst

met partner, Juni 2012
"Perfect hotel met uiterst vriendelijke medwerkers"
René Dröge
10-7-2012 Bij Rita voel je je een welkome gast. Uiterst vriendelijke medewerkers. Het dagelijkse diner is fantastisch. Wij hebben in het dependance geslapen. Ligt direct tegenover het hotel. Prima kamers. Veel gasten komen, net als wij, terug en dat zegt toch genoeg.

met partner, Apr. 2012
"Verblijf hotel"
heer Commeren
15-4-2012 wij zouden zeker geen 50 x geweest zijn als het niet goed was, we verblijven er graag al zijn er altijd verbeteringen nodig.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit