30-3-2011
Ligging is ideaal. Circa 10 minuten van de pistes in Sölden.
Op loopafstand van Aquadome, en restaurants etc.
Sanitair is erg schoon en goed onderhouden.
Voor kinderen ook genoeg te doen, zwembad (openlucht) met glijbaan, voetbalveld, tafelvoetbal, tafeltennis, basketbal etc. etc.
4-1-2011
december 2010 de camping bezocht, het viel ons een beetje tegen, camping heeft weinig voorzieningen, geen restaurant of snackbar, geen bar waar men gezellig wat kan drinken. Kleine Plaatsen onze was 8,75x 5 meter we konden onze auto er niet kwijt. Het sanitair op de begaane grond is mooie, op de eerste verdieping gedateerd dit is niet zo erg, het wordt niet onderhouden douches zijn ijskoud (echt waar) urionspoeler doen het niet, lampjes zijn kapot enz.
Eigenaar maakt een ongeintreseerde indruk overig personeel is vriendelijk
22-8-2010
Al sinds we ons kunnen heugen komen wij op deze camping. Niet elk jaar maar wel al jaren. Een goede en rustige camping met voor iedereen wat wils. Zowel in de zomer als in de winter. Sinds dit jaar ook uitgerust met een "imbiss" waar je zowel kunt eten als meenemen. Prijs/kwaliteit verhouding minimaal een 9 uit 10. Camping is goed onderhouden en het sanitair is helemaal top. Het omgaan met afval is even wennen maar ook goed te doen. En de de camping ligt centraal in het Ötztal dus met een half uur rijden kom je overal. Een paar uitstapjes: Aquadome, Area 47, Ötzidorf, watervallen bij Niederthai, gletscherstrasse, Timmelsjoch, etc etc. En als laatste, de vele bergpaden die naar hoge toppen en bergalmen en berghutten leiden. In een woord: Super!!
5-3-2010
Leuke camping in het otztal, camping heeft aan voorzieningen weinig te bieden je bent aangewezen op het dorp, dit is op loopafstand te berijken.
Sanitair is mooie en degelijk mag in de rustige periode wel iets meer schoongemaakt worden.
Camping ligt aan de rand van het bos