Camping Seehof***** in Kramsach Oostenrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

sanitair gebouw

Beoordelingen Camping Seehof*****

Moosen 42, 6233, Kramsach
Camping Seehof scoort een 8,2 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Seehof*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Seehof***** in Kramsach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping Seehof***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Camping Seehof***** met andere accommodaties in Kramsach.

29 beoordelingen over Seehof*****

met partner, 2012
"Dorpssherif"
Jansen
1-5-2012 Meid deze camping waardeloze eigenaar die in zijn vrije tijd graag bekeuringen uitschrijft.

"Schiiterende plek en omgeving"
Lydia Laurensse-Wat...
12-9-2011 Het was voor het eerst dat wij samen in Oostenrijk waren, maar niets was te veel. Veel mooie dagen gehad en ook leuke vrienden leren kennen die tevens de ruggegraat van Nederland vormen. Hij plagerig en zij heel lief. Zullen wij daarom ook met plezier warm houden.
Ja, een aanrader voor als je simpelweg een totaal ander vakantie wilt dan het 'Zuiden'

Lydia & Johan

"Leuke camping maar 5 sterren????"
Jan
14-8-2011 Je wordt door een jongeman vd weg gehaald met de bedoeling om maar vooral Seehof te bezoeken. Er zijn plaatsen die varieren van grootte. Die van ons was niet al te groot maar voor twee nachtjes voldoende. Op sommige plaatsen zou je met een bijzettentje en een auto in de problemen komen. Voorzieningen zijn goed maar waar men de vijf sterren aan te danken heeft is voor mij een raadsel. De Kiosk is een aanfluiting. Je moet door een gat in de muur je boodschappen doen. Gelukkig heeft Seeblick Toni wel een fatsoenlijk winkeltje. In de omgeving zijn overigens voldoende mogelijkheden om je boodschappen te doen. Kramsach zelf is helamaal niets. Camping is perfect (als je een goede plaats krijgt) voor senioren en mensen met kinderen tot een jaar of 8. Omgeving is perfect voor wandelaars en sportievelingen (fietsen etc). Leuk meertje om in te zwemmen. Prijs kwaliteitverhouding is niet helemaal in evenwicht. Sanitair gewoon en schoon.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super camping!! Een echte aanrader!"
Fam. Jongstra Musse...
14-8-2011 Het is een geweldige camping. Eigenaren Sabine en Aloïs Brunner zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant is een absolute aanrader. Eigenlijk bedoelen wij.... Ga er eens kijken!!!

"Mooie, schone camping aan een prachtig meer !"
vinke
25-8-2011 Wij zijn twee weken op Seehof geweest en het is ons prima bevallen. Het sanitair wordt goed schoongehouden en verder wordt de rest v.d. camping zoals het gras e.d. goed bijgehouden. Wij hadden een mooie plek met uitzicht op het schitterende meer, waar het heerlijk toeven was voor onze kinderen. De animatie was ietwat amateuristisch (jonge mensen kwamen heel verlegen over) maar onze kinderen vonden het desalniettemin geweldig ! Vriendelijk personeel, goed restaurant.
Mooie omgeving ook om te wandelen en met de gratis Alpbachcard kan je in verschillende gondels en in de spannende eenpersoons stoeltjeslift (kramsach) met geweldig uitzicht !
Ook een ideale doorreiscamping, want je bent zo op de snelweg richting Italië.

"Om terug te komen"
A. Hendriks
22-6-2011 Wat een mooie camping, gewoon doen, zelden zo'n mooi en zuiver sanitair,vriendelijk en behulpzaam personeel, grote plaatsen.
Wel er op letten bij aankomst dat je de juiste camping hebt, liggen er nl. 2 t.o. elkaar, een beetje verwarrend bij het binnen rijden.
Niet ven van de autobaan Kufstein-Inssbruck,ook ideaal als je op doorreis bent naar Italie.

"Seehof is mijn hof"
C.H. Donkervoort
11-7-2011 Bij binnenkomst ontvangt u een stapel folders van de omgeving, en een pasje waarmee met korting gebruik kan worden gemaakt van verschillende bezienswaardigheden.
Onze ervaringen zijn uitstekend te noemen, mooie ruime plek, mogelijkheid voor tv aansluiting waaronder ook een Nederlandse zender zodat men niet verstoken blijft van wat er thuis gebeurd, en draadloos internet. Het internet is niet geheel dekkend op alle plaatsen.
De voorzieningen zoals sanitair zijn goed, mogelijkheid voor broodjes en andere kleinigheden worden aangeboden naast de ingang.
Klein terras aan de voorzijde en een ruim terras aan de waterzijde met blik op het meer en de bergen. Het restaurant is voorzien van wisselende dagmenu`s en een goede kaart. Het geen wordt aangeboden is van uitstekende kwaliteit.

Ook aan de allerkleinste wordt gedacht met een speelhoek voorzien van schommels, trampoline etc. Aan het meer is een ligweide waar campinggasten gratis gebruik van kunnen maken. De omgeving i

"Fantastische camping!!!"
lia en andre
2-7-2011 Perfecte camping met schitterend uitzicht op de bergen en het meer met ligweide
Er liggen aan deze weg 2 campings maar u moet de eerste hebben genaamd SEEHOF
Wij hebben n.l eerst op SEEBLICK gestaan (dit is de tweede camping),maar daar was het overdag al zeer luidruchtig en wij zijn dan ook na 1 nacht verhuist naar SEEHOF.
Zeer vriendelijke ontvangst en mooi en schoon sanitair
Het is een rustige camping zonder harde muziek ,dus echt vakantie vieren en veel gasten komen hier graag terug.
Het restaurant met groot buitenterras geeft een prachtig uitzicht op het meer en het eten is geweldig
Bij aankomst ontvangt u een pas voor gratis busvervoer,kabelbaan en korting op diverse activiteiten.Kortom een geweldige camping!!!

met partner, Mrt. 2011
"**"
Rinus en Carla Witt...
21-3-2011 AANVULLENDE INFORMATIE OP ONS BERICHT VAN 18-03-2011:

**De halte voor de skibus naar het Alpbach dal is bij de camping. Behalve skipisten, bevindt zich daar ook een loipe.
**Er start ook een langlaufloipe start bij de camping, maar dan moeten de winterse omstandigheden wel maximaal,optimaal zijn !
**Voor een heel mooi en sneeuwzeker langlaufgebied gebied kan men het beste naar Pertisau gaan. Ongeveer op 30 autominuten afstand. Langlaufen tegen betaling.
**Volop wandelmogelijkheden vanaf de camping.

met partner, Mrt. 2011
"Aangenaam verblijf, ruime plaats op terrasgedeelte"
Rinus en Carla Witt...
18-3-2011 **Voor de tweede keer in Kramsach, maar voor de eerste keer op camping Seehof.
**Omdat wij met de caravan op een ruime plaats willen staan, met voorkeur voor een droge ondergrond en als het even kan ook nog wat uitzicht, hebben wij gekozen voor het terrasgedeelte van Camping Seehof.
**De waterkraan, evenals de afvoer voor het water bevindt zich in het midden op ieder terrasniveau en functioneert ook in de winter.
**Voor niets gaat de zon op…..de eerste 2 weken van maart heeft men bij zonneschijn ongeveer van 09.45 uur – 17.00 uur de zon op de plek; hoe hoger op de terrassen en hoe verder van de bergwand, hoe eerder de zon.
**Het sanitair was altijd netjes en schoon, het gebouw functioneel en goed verwarmd. Vanaf het terrasgedeelte is de afstand naar het sanitairgebouw wel iets verder dan vanaf de lager gelegen plaatsen.
**Verse broodjes bij de kiosk, internet (W-Lan) tegen betaling € 12 voor 8 uur (met mogelijkheid voor onderbreking).
**ACSI kaart in bepaalde perioden geldig