Camping Wilder Kaiser in Kössen / Schwendt Oostenrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Camping Wilder Kaiser

Camping Wilder Kaiser Kössen / Schwendt

Beoordelingen Camping Wilder Kaiser

Kranebittau 18, 6345 , Kössen / Schwendt
Camping Wilder Kaiser scoort een 8,7 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Wilder Kaiser? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Wilder Kaiser in Kössen / Schwendt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Camping Wilder Kaiser vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Camping Wilder Kaiser met andere accommodaties in Kössen / Schwendt.

20 beoordelingen over Wilder Kaiser

"KLEINE MAAR ZEER DEGELIJKE CAMPING"
Wouter en Sabrina
29-9-2011 We zijn er 2 keer geweest,op heenreis naar het gardameer en op de terugweg.
Sanitair was buiten gewoon goed hier kunnen 4 sterren campings nog wat van leren.
Er waren zelfs afwas sponsjes voorzien.
Riviertje dicht id buurt ideaal voor de kids.Mooie wandelingen id buurt en een zeer goede uitvalsbasis voor meer.Met een overdekt zwembad was het compleet geweest.Het is een kleine maar zeer kwalitatieve camping(prijs kwaliteit)Alleen spijtig van de wespenplaag dit jaar.Minpuntje:af en toe lawaai van de afvalpers.En het weer daar kan je je op kleden he.Eind augustu zeer rustig.We komen zeker weer

"Hele mooi camping"
Fam.Lorkeers
4-9-2011 Wij vonden het geweldig. Heel mooi plekje onder aan de berg. Je kunt lopend naar de gondelbaan. De paragliders kun je vanaf de camping zien springen, prachtig. Het dorp is 5 minuten met de auto. M-preis, Spar en Billa zijn de supermarkten. Zwembad bij het dorp is prachtig. Op de camping is ook een zwembad leuk voor de afkoeling. Hele mooie speeltuin voor de kinderen. Restaurant is fantastisch, reserveren is aanbevolen. De campingplaatsen zijn groot genoeg. Wij hebben 5 dagen regen gehad tijdens ons 21 nachten verblijf.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooi plekje"
jessica
25-8-2010 camping is zeer mooi, goed onderhouden, maar als het weer daar slecht is, is het ook echt slecht. Voor de kinderen werden diverse dingen gedaan.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zeer mooi gelegen camping"
Fam Franssen
19-8-2010 Wij waren op doorreis naar Italie maar zijn 3 nachten gebleven, net 2 schitterende dagen met zon.
De camping ligt schitterend, prachtig uitzicht op de bergen en vooral mooi om te zien hoe de paraglyders naar onder komen.
Camping is netjes vriendelijk personeel aan de receptie en winkeltje.
Sanitair geweldig en netjes bijgehouden, restaurant gezellig en met lekker eten, moet van te voren wel wij hadden met zijn drieen geen plaats op een avond. Aan de andere kant van de weg ligt ook een restaurant vlakbij de grote speeltuin.
En jammer op maandag was het restaurant gesloten wat ik dan niet helemaal begrijp in het hoogseizoen!!
Maar verder zeker een aanrader voor een prachtig verblijf in Oostenrijk.
Veel te zien en te wandelen in de omgeving.
en je hebt ook geen autobahnvignet nodig om daar te komen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Spreek een voordeelweek af"
hckarinverboom
4-9-2010 Elke dag extra kost je een klein vermogen: als je met 2 kids in het hoogseizoen een voordeelweek afspreekt is het ca. 35 euro per nacht, daarna ruim 50 euro. De gemiddelde weekprijs wordt dan niet doorberekend, maar je gaat voor het volle pond. En als je na die week ook nog slecht weer hebt, heb je 2x een kater! Omgeving is mooi, winkelen in Reit-im-Winkeln en de Chiemsee. Speeltuin geweldig!

met jonge kinderen
"Geweldige camping"
Nathalie
2-8-2009 Net terug van onze reis van Hongarije, met als tussenstop 4 dagen Oostenrijk. Prachtige ligging, tussen de skipistes. Sanitair: nog nooit zo prachtig sanitair gezien, duidelijk in orde voor de wintersport. Jammer dat ze best aan de dure kant is, anders bleven we volgend jaar wat langer. Zwembad en speeltuin geweldig voor de kids.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Centraal gelegen, vriendelijke camping."
H.
30-8-2009 Vanaf de camping kun je in 30 minuten veel verschillende dorpen en bergen aandoen. ( zowel Duitsland als Oostenrijk).
De camping is bereikbaar zonder autobaanvignet.
De camping zelf is ondanks het hoogseizoen niet overladen druk. geen wachtrijen bij sanitair of supermarkt.
Restaurant Kaiseralm is zeer goed bevallen, personeel vriendelijk maar inderdaad op sommige dagen erg druk. Als je vooraf reserveert voor (vooral de weekenddagen) ben je verzekerd van een plaats. De grillavond op woensdag is prima!!
Het dagelijkse uitzicht van de parasailers die naar beneden komen vanaf HochKossen maakt deze camping extra aantrekkelijk.
Wij hebben er in ieder geval zeer genoten!!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Zeer leuke camping voor gezinnen"
Fam ten Kaate
21-8-2009 het is een zeer leuke camping wij zijn net terug van 17 dagen op deze super camping
het sanitair is goed er is een klein maar leuk zwembad en een leuke speeltuin.

Het restaurant kaiseralm is een zeer goed restaurant met vriendelijk personeel en de prijs/kwaliteit is ook uitstekend

let alleen op bij boeken dat je aan geeft dat je een familieweek wil boeken dit doen zij niet automatisch dit is wel minder het schilt je toch weer wat centen.
let wel op de stroom moet je apart per kwh betalen hiet moet je wel rekening houden.

en de middagrust tussen 12 en 14 uur dan kun je met de auto de camping niet af

het nadeel is dat er wel veel vaste gasten staan maar deze zijn ook erg vriendelijk

"Super camping!!!!!!!!!!!"
Fam. Schellekens
16-8-2009 Wij (vader, moeder en drie kinderen van 10, 8 en 7) zijn net terug van drie weken vakantie op deze super camping met vriendelijk personeel, mooie omgeving, nette plaatsen en keurig sanitair. Er werden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud (oa. knutseluurtje, zandkastelen wedstrijd, wandeltochten met en zonder overnachting, fietstochten etc). Tussen 12 en 14 uur is het middagrust en kun je niet met de auto de camping op of af, maar als je daar rekening mee houdt is dat geen probleem. Het eten in restaurant "Kaiseralm" was erg goed, in het andere restaurant hebben wij niet gegeten.
Prijs/kwaliteit was uitstekend, wij betaalden 241 euro voor een week (excl. stroom) wat wij absoluut niet duur vinden.
Normaliter gaan wij niet terug naar een camping waar we al geweest zijn, maar ons vakantieadres voor 2010 staat al vast........ Camping Wilder Kaiser in Kossen.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Prima camping"
Roger
15-8-2009 We zijn er 4 dagen eind juli geweest met twee kleintjes (3 en 4).

- Sanitair prima, slechts 1x per dag schoongemaakt (kwaliteit bleef toch goed). Voldoende capaciteit.
- Veel vaste plekken naar mijn mening.
- Restaurant Kaiseralm is erg goed. Zeker de moeite waard.
- Restaurant bij de speelplaats is goedkoper maar ook kwalitatief minder.
- Zwembad is klein, kan erg druk zijn. Kinderbadje rook erg naar urine en dat dagen aan een stuk.
- De speeltuin is geweldig voor de kinderen. Als je echter op het hoofdterrein staat, moeten ze wel een (land)weg oversteken waar de jeugdige locals nogal fors doorrijden.

Al met al een leuke camping, zeker voor de kinderen maar wel stevig aan de prijs.