12-3-2011
Hi,
Wij hadden pas op het allerlaatste moment geboekt en er was alleen nog een 3-pers.kamer vrij, dus we hadden met zijn 2 ruimte zat, niets te klagen hierover.
Elke dag schone handdoeken.
Geluidsoverlast van de weg, tja, een beetje, maar dit verkeer valt op een bepaald moment toch stil. De naastgelegen bar: niets van gemerkt. Geluidsoverdracht tussen de kamers: geen, wel van de gang naar de kamers. Dat is jammer wanneer er luidruchtig teruggekomen wordt van de apres-ski!
Bedden: prima, 2 1-pers. matrassen in 1 houten bak, kunnen dus lekker niet van mekaar wegschuiven!
Ontbijt: sober, maar zeker genoeg en de mogelijkheid om elke dag een vers eitje te verkrijgen.
Avondeten: genoeg, divers, lekker Oostenrijks!
En dat je een tafel moet delen met anderen, leuk om verhalen te delen!
Minpunt, en het zou fijn zijn, mocht er daar iets aan gedaan worden, dat is het toegelaten roken in de bar. Maar ja, daar zullen de meningen ook wel over verdeeld zijn...
Al bij al: waar voor ons geld!
15-2-2011
Unterm Rain in Kirchberg is een heel leuk, gemoedelijk en net hotel. Het personeel is er erg vriendelijk, gastvrij en ook nog gezellig. De kamers zijn niet bijzonder, maar erg schoon en worden elke dag voorzien van schone handdoeken.
De ligging van het hotel is ook goed, namelijk 5 minuten lopen vanaf de skibus en het stadscentrum.
In de bar kan men zich ook prima vermaken met een drankje en een spelletje.
Van het eten moet men niet te veel verwachten, maar de prijs/ kwaliteitverhouding is perfect